Események betöltése

« Összes Események

WINTER WONDERLAND

12.04 10:00-12.05 20:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

One event on 12.05 at 10:00

One event on 12.11 at 10:00

One event on 12.18 at 10:00

Téli csodavilág – Az Eötvös10 programjai a Westend Tetőkertjén

A Westend és az Eötvös10 közösen hangolódik az ünnepekre a karácsonyi mesevilággá varázsolt Tetőteraszon. A jégkorcsolyák élének karcos hangja, a forraltbor összetéveszthetetlen ünnepi illata, és a közös, feledhetetlen élmények kerülnek főszerepbe a megadott adventi hétvégéken. A Westend hangulatos Tetőteraszán biztonságban szórakozhatunk együtt, ahol az Eötvös10 által szervezett varázslatos programokkal találkozhat az egész család. November 15-től december 31-ig a Westend jégpályája nyújt igazi téli kikapcsolódást mindenkinek.

December 3-6.

Mentsd meg Meseország karácsonyát!

Mesés ünnepi játékra hív az Eötvös10 és a Westend csapata! A feladatok megoldásához a Westend tetőkertjének eldugott pontjain át vezet majd az utad, ám detektív ösztönödre és szürkeállományodra is szükséged lesz, ha meg akarod menteni Meseország karácsonyát! A helyes megfejtést az eotvos10jatek@gmail.com-ra Mikulás napjáig, december 6-án éjfélig beküldők értékes nyereményekben, Eötvös10-es és a Westendben beváltható ajándékutalványokban részesülnek, amelyeket december 11-én, Szeder és Lóci koncertje előtt, a tetőkertben adunk át a nyerteseknek!

„Meseországban már javában készülődnek a karácsonyra, ám a Grincs az éj leple alatt eltüntette az összes ajándékot az óriási fenyőfa alól, majd a Mikulás szánját is elkötötte, hogy a Westend tetőkertjén rejtse el őket. Szerencsére Rudolf, aki nagyon elkeseredett az ünneprontást látva, beszámolt Télapónak a történtekről, aki a mesehősök mellett most a legügyesebb, legokosabb, legjobb gyerekeket hívja segítségül, hogy közös erővel megmentsék Meseország karácsonyát. Csapj fel detektívnek, és a nyomok felderítésével segíts a kis hősöknek megtalálni az eldugott ajándékokat, hogy végül a feladatlapon a megfelelő betűk összeolvasásával, a varázsszót kimondva megvédd a csodaszép, ünnepi karácsonyfát és az ajándékokat Meseország főterén! A legügyesebb detektívek mesés karácsonyi nyereményekben részesülnek!”

A feladatlap december 3-án délelőtt 10-órától innen, az eotvos10.hu/meseorszag oldalról és a letöltések menüpontban is elérhető,  illetve az Eötvös10 portáján (1067 Budapest Eötvös u. 10) személyesen is átvehető lesz, a Tetőkertben elrejtett feladványok pedig december 3-tól 6-ig, a terasz nyitvatartási idejében kereshetők és fejthetők meg.

December 4., szombat

10.00 Elfeledett mézescsók

Kovácsovics Fruzsina és zenekarának gyerekkoncertje

11.00 Holcz Gábor bűvészműsora

10.00 – 12.00 Mikulásra készülünk

Kézműves foglalkozás

10.00 – 12.00 Manóképző

Óriás szaloncukor csúzli, Mikulás fejre rakó masinéria, agancskaland, Mikulás kirakó, memóriajáték, szókereső         

10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor

Téli játékok

December 5., vasárnap:

10.00 Mozogj együtt Borlai Gerzsonnal!

avagy hogyan dolgozzuk le a karácsonyi menüt?

December 11., szombat:

10.00 A hihetetlen is valóra válhat, avagy a három kívánság

A BAB Társulat Óriásbábos meseelőadása

11.00 Ma én leszek a dalszerző

Készítsd el az idei év legnagyobb slágerét Szederrel és Lócival! A koncert előtt a Mentsd meg Meseország karácsonyát! játék helyes megfejtői átvehetik ajándékaikat.

10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor

Űrbéli játékok

December 18., szombat:

10.00 A BEATEAM KorcsolyaIskola jégtáncbemutatója

10.30 Méhes Csaba pantomimetűdje

11.00 Németh Luca jégtáncháza

Korcsolyádat ne hagyd otthon!

11.30 A Dancetination Táncműhely versenycsoportjának táncbemutatója

10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor

 

„Az Eötvös10 a kialakult járványhelyzetben az adventi időszakban is szeretne értékes programokat adni Terézvárosnak és Budapestnek, ezért döntöttünk a szabadtéri megjelenés mellett. Így nagy öröm, hogy a kultúra motorját a Westend tetőteraszára költöztethetjük az ünnep előtt” – fogalmazott Gálvölgyi Dorka, az Eötvös10 vezérigazgatója.
A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes, a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.

Tündérpakk Alapítvány – élelmiszergyűjtés rászorulóknak

 

Az Eötvös10-nek szívügye mások megsegítése – idén az említett négy nap alatt a TündérPakk Alapítvány segít nekünk, hogy együtt segíthessünk. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a rászoruló családoknak egy kicsit megkönnyítsük ezt a megterhelő, téli időszakot. Mivel Magyarországon többezer gyermek csak akkor jut melegételhez, amikor óvodába, iskolába jár, ezért télen különösen fontos a tartós élelmiszer gyűjtése, hogy a szünetben is megfelelő ételekhez jusson minden család! A Westend Tetőteraszán, az Eötvös10 programjai alatt megtaláljátok a TündérPakk lelkes önkénteseit, akik tartós élelmiszert és édességet várnak, amit aztán az ország minden szegletében élő nélkülöző családnak juttatnak el.

Neked csak egy csomag tészta és egy konzerv paradicsompüré – egy édesanyának viszont ez az egyetlen olyan nap a héten, amikor meleg vacsorával várhatja haza a családját.

Neked csak egy néhányszáz forintos tábla csoki – másnak ez ünnepnap a szorongó hétköznapok sokasága között.

Neked csak egy rövidke szó a bevásárlólistádon – Magyarországon több ezer családnak viszont ez a kívánságlistája a téli időszakban.

Szomolányi Tímea és lelkes csapata évek óta járja az országot, és rendületlenül segíti, önzetlenül támogatja a nélkülözőket, hátrányos helyzetű gyerekeket és felnőtteket. Most itt a lehetőség, hogy adományod csepp legyen a tengerben! Mert enélkül a csepp nélkül sekélyebb volna a tenger.

A Westend Tetőkertjén az Eötvös10 programjai alatt és azt követően a TündérPakk Alapítvány tartós élelmiszert és édességet gyűjt az ország területén élő nélkülöző családoknak és gyermekeknek. A Tündérek a rászorulóknak oly megterhelő téli szünetben az adományokat eljuttatja.

Tegyük együtt kicsit könnyebbé az ünnepeket és a téli időszakot másoknak! Légy te is Tündér!

JátechTér retro videójáték sátor

Éld át a 80-as és 90-es évek legendás videójátékait a tél mesebirodalmában! Az Eötvös10 és a JátechTér az idei adventre különleges meglepetéssel készül a gyerekek és a régi motoros, örök fiatal geekek számára: decemberben valódi retro videójáték birodalom költözik a Westend tetőkertjére! A három adventi hétvégén három teljesen különböző téli világba csöppenhetsz a JátechTér sátrában, miközben a Super Nintendo, a Commodore 64, a Sega, a Dreamcast, az árkád- és a flippergépek legendáit pörgeted. December 4-én a videójátékos pixeltél elevenedik majd meg a varázsvilágban, december 11-én, az utolsó holdraszállás évfordulóján a NES, SNES, Sega és Commodore 64 lunáris legendái mellett itt lesz minden videójátékok öreganyja, a Space Invader mellett több árkádlegenda, és egy flippergép is, December 18-án pedig a JátechTér sátor is átadja magát az ünnepi hangulatnak: a SNES, a Sega, a Dreamcast, a C64 legemlékezetesebb karácsonyi játékait és pályáit próbálhatjátok ki, két menet között karácsonyi árkádmasinákkal és flipperekkel mutathatjátok meg, ki a legmenőbb gamer karácsony táján! Várunk sok szeretettel december 4-én, 11-én és 18-án, 10 és 14 óra között a JátechTér sátrában!

A programra a belépés ingyenes.

Részletek

Kezdés:
12.04 10:00
Vége:
12.05 20:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Westend Shopping Center, tetőkert
Váci út 1-3.
Budapest, 1062 Magyarország
Scroll to Top

Kedves Vendégeink, Barátaink,

Szeretnénk, ha mindannyiunknak békés, szép karácsonya lehetne, ezért a súlyos járványhelyzetre tekintettel december 6-tól beltéri, ültetett, saját programjainkat a jövő évre halasztjuk. Egészen pontosan akkorra, amikor már biztonságosabban lehetünk együtt.

Önöknek és nekünk is van személyes felelősségünk abban, hogy vigyázzunk magunkra és másokra, segítsük az értünk dolgozó egészségügyet. Mi most ezzel tudunk hozzájárulni mindannyiunk biztonságához.

A találkozásról ugyanakkor nem kell lemondanunk. Mindenkit szeretettel várunk szabadtéri, ünnepi helyszíneinken, koncertjeinken és családi rendezvényeinken: a Hunyadi téren, a Westend Tetőkertjén, illetve az Eötvös10 belső teraszán. Mert szeretnék idén karácsonykor is együtt lenni Önökkel, Veletek - hiszen az ünnepvárás közösségi élményként még szebb.

Kiállításaink – a Keleti Éva 90! és a JátechTér – ezután is látogathatóak – természetesen egyénileg, távolságtartással, maszkot viselve.

Kávézónk szintén továbbra is várja a különleges teákra, kávékra vágyókat, nyitvatartási időben. A Mizaru Mambou Caffe tökéletes helyszín egy romantikus estére, vagy egy felejthetetlen beszélgetésre.

Bízunk benne, hogy a járvány enyhülésével hamarosan az Eötvös10 beltéri helyszíneit is ismét megnyithatjuk. Addig pedig találkozzunk szabadtéri rendezvényeink valamelyikén, és legyen szép mindenki számára az idei ünnep!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Gálvölgyi Dóra vezérigazgató és az Eötvös10 csapata