Keresés
Close this search box.
Keresés

Misszió

Misszió

Eötvös10 – a kultúra motorja

Kell egy hely.

Egy hely, ahol összejöhetünk. Ahol egy pillanatra, egy órára, egy estére elfelejthetjük a gondjainkat. Ahol, beszélgetünk, filmet nézünk, táncolunk… ahol ha egymásra nézünk, nevetünk.
A hely lehet egy épület, egy tér, egy elrejtett utcácska, egy kerület. Mondjuk Terézváros. A helynek lelke van. A háznak, a térnek, az utcának és a kerületnek is.

Kell egy csapat.

Egy összeszokott csapat, amely évről évre elhozza a zenét, a táncot, a jó filmeket, a játékot és az elgondolkodtató beszélgetéseket erre a helyre. Egy csapat, amely ismeri a hely lelkét.
Az Eötvös10 csapatának szinte mindenhez köze van a kerületben, ami kultúra. Az utcafesztiválok, a kertmozi a Hunyadi téren. Táncórák, táncházak, szakkörök, ismeretterjesztő előadások.
Mindenkinek és mindennek szüksége van a megújulásra. Terézváros folyamatosan újul és szépül, és benne a kultúra is állandó mozgásban van. Az Eötvös10 11 éve ennek a megújulásnak a motorja.

És végül, de nem utolsó sorban: kell egy közösség.

Terézváros maga is egy nagy közösségnek, Budapestnek a része. Mi, itt az Eötvös10-ben, és Terézváros-szerte mindenhol azért dolgozunk, hogy ez a közösség erős legyen, és öröm legyen tartozni hozzá.

Gálvölgyi Dorka, az Eötvös10 igazgatója

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!