Események betöltése

« Összes Események

ELMARAD! Kővirágok Társulat – Nóra vagyok

12.04 19:00-21:00

Tisztelt érdeklődők! A Kővirágok Társulat december 4-i, Nóra vagyok című előadása elmarad. 

 

Valamennyiünkben él egy Nóra, aki a felismerések után, egyszer csak kilépne addigi megszokott életéből, és egy új, bizonytalan, de izgalmas útra lépne, hogy megtalálja azt, akit eddig mélyen elfojtott magában.

 

Ibsen korszakalkotó drámája ezúttal musicalként újjászületve kerül színpadra. Nóra, a sikeres bankár felesége titkokat őriz. Olyan világban él, ahol a tökéletes család máza alatt rejtenie kell mindazt, amit a férjéért a múltban tett. A körülmények azonban elkerülhetetlenné teszik a drámai befejezést; az idilli család végét.

 

Zene: Káldi Balázs

Szöveg: Budai-Lajber Tímea

Koreográfus: Puha Bernadett

Rendező: Szoboszlai-Végel Zsuzsa

 

12 éven felülieknek ajánlott

 

Jegyfoglalás a koviragoktarsulat@gmail.com

https://youtu.be/b8EApj9qBBw

Részletek

Dátum:
12.04
Időpont:
19:00-21:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Kedves Vendégeink, Barátaink,

Szeretnénk, ha mindannyiunknak békés, szép karácsonya lehetne, ezért a súlyos járványhelyzetre tekintettel december 6-tól beltéri, ültetett, saját programjainkat a jövő évre halasztjuk. Egészen pontosan akkorra, amikor már biztonságosabban lehetünk együtt.

Önöknek és nekünk is van személyes felelősségünk abban, hogy vigyázzunk magunkra és másokra, segítsük az értünk dolgozó egészségügyet. Mi most ezzel tudunk hozzájárulni mindannyiunk biztonságához.

A találkozásról ugyanakkor nem kell lemondanunk. Mindenkit szeretettel várunk szabadtéri, ünnepi helyszíneinken, koncertjeinken és családi rendezvényeinken: a Hunyadi téren, a Westend Tetőkertjén, illetve az Eötvös10 belső teraszán. Mert szeretnék idén karácsonykor is együtt lenni Önökkel, Veletek - hiszen az ünnepvárás közösségi élményként még szebb.

Kiállításaink – a Keleti Éva 90! és a JátechTér – ezután is látogathatóak – természetesen egyénileg, távolságtartással, maszkot viselve.

Kávézónk szintén továbbra is várja a különleges teákra, kávékra vágyókat, nyitvatartási időben. A Mizaru Mambou Caffe tökéletes helyszín egy romantikus estére, vagy egy felejthetetlen beszélgetésre.

Bízunk benne, hogy a járvány enyhülésével hamarosan az Eötvös10 beltéri helyszíneit is ismét megnyithatjuk. Addig pedig találkozzunk szabadtéri rendezvényeink valamelyikén, és legyen szép mindenki számára az idei ünnep!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Gálvölgyi Dóra vezérigazgató és az Eötvös10 csapata