Keresés
Close this search box.
Keresés

Az intézmény nyitvatartása:

Hétköznapokon 9.00-19.00; hétvégén 9.00-22.00, illetve a programokhoz igazodóan.
1067 Budapest, Eötvös utca 10.
Információ: +36-1/690-0970, +36-1/690-0979
info(kukac)eotvos10.hu

 

Kedves vendégeink! Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

 

Kiállításaink megtekinthetőek a nyitva tartáshoz igazodóan,  minden nap 10.00-18.00 között. Kérjük minden esetben ellenőrizze az aktuális, megtekinteni kívánt kiállítás részletes leírását a honlapunkon, ugyanis néhány tárlatunk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

Recepció: +36-70/339-6027

Házirend 

Az Eötvös10 Művelődési Ház közművelődési, kulturális, oktatási, nevelési és szabadidős tevékenységek végzésére szolgáló nyitott létesítmény. Az épület tulajdonosa Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzata, üzemeltetője a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt.

Nyitvatartási idő: hétköznapokon 8.00-22.00 óráig, hétvégenként 9.00-22.00 óráig, továbbá a programokhoz igazodóan.

Nem az Eötvös10 által szervezett programok esetén a rendezvény látogatásának feltétele a jegyváltás, illetve a tanfolyamok esetében a tanfolyami díj befizetése.

Az Eötvös10 programjain való részvétel feltételei:

  • az ingyenesen látogatható programokat a termek befogadóképességének határáig bárki látogathatja,
  • a regisztrációhoz kötött programokat az előzetes regisztrációval rendelkezők látogathatják,
  • a jegyváltás esetén látogatható programokon kizárólag érvényes jeggyel lehet részt venni.

Vendégeink zavartalan szórakozása érdekében minden látogatónkat megkérjük, hogy tartsák be a közösségi és társasági együttlét szabályainak megfelelő, kulturált viselkedést, öltözködést, kérjük őket a közösségi és a funkciók szerinti terek megfelelő használatára.

A létesítmény berendezéseinek és felszereléseinek rendeltetésszerű használata – az anyagi felelősség terhe mellett –, valamint a tisztaság és a rend megóvása minden látogatónk érdeke és kötelessége. A szándékos károkozás kártérítési kötelezettséggel jár. A technikai berendezéseket és felszereléseket csak az Eötvös10 munkatársai, illetve az általuk megbízott személyek, továbbá a tanfolyamvezetők és a társulatok technikai személyzete kezelhetik. A foglalkozások, színházi próbák és az előadások alatt a berendezések és eszközök nem rendeltetésszerű használatából adódó balesetekért a Ház nem vállal felelősséget.

A termekben és folyosókon található hűtő-fűtő berendezésekre pakolni, ráülni tilos.

Az épületbe szeszes italt, kábítószert, kerékpárt behozni tilos, élő állatot pedig – segítő kutya kivételével – csak külön engedéllyel lehet behozni. Felhívjuk vendégeink figyelmét arra, hogy az épületben ittas, illetve bódító- vagy kábítószer hatása alatt álló személy nem tartózkodhat, az épületből való kivezetéséről gondoskodunk.

Az Eötvös10 előtt, a bejárattól minden irányban 5 méteren belül dohányozni tilos, az épületben a dohányzásra kijelölt hely: 2. emeleti terasz. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy az épületben minden egyéb helyen a dohányzás nem megengedett. Ennek jogi következményéért minden látogató önállóan vállalja a felelősséget.

Baleset, katasztrófa és egyéb veszélyhelyzet esetén kérjük vendégeinket, azonnal hívják a 112-es segélyhívót. Kérjük látogatóinkat, amennyiben bármilyen problémát, sérülést, balesetet észlelnek, azonnal értesítsék az Eötvös10 portaszolgálatán tartózkodó munkatársat.

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy portaszolgálatunkon elsősegély doboz található. Amennyiben erre szükség lenne, a szolgálatban lévő portástól kérjék azt.

Felhívjuk vendégeink figyelmet, hogy helyiségeinkbe és a színháztermekbe csak zárható PET-palackos ital, vagy jól záródó kulacs vihető be, kérjük Önöket, hogy ételt és egyéb italt a termekben ne fogyasszanak. Megkérjük Önöket, hogy programjainkon vegyék figyelembe a többi látogató igényét, hogy ne zavarjuk egymás felhőtlen kikapcsolódását.

Színháztermi programoknál a ruhatár használata ingyenes és kötelező.

A ruhatár területén kizárólag a Ház munkatársai tartózkodhatnak és helyezhetnek el tárgyakat. A rendezvényeket követően az Eötvös10 területén felejtett, illetve a ruhatárból át nem vett és el nem vitt tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

Az Eötvös10  munkatársai vagy szakmai partnerei a rendezvényekről fotó- és videófelvételt készíthetnek, a felvételek felhasználási joga az Eötvös10-et üzemeltető Zrt.-é, a programok látogatói a házirend elfogadásával hozzájárulnak, hogy a felvételen látszódnak. Amennyiben valamilyen okból nem járulna hozzá, hogy a rendezvényeinken készült fotó- és videófelvételen felismerhető legyen, kérjük, azt minden esetben külön jelezze munkatársunk felé.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy rendezvényeinken engedélyünk nélkül fotó- és videófelvétel készítése nem megengedett.

Az Eötvös10 épületének teljes területén engedély nélkül bárminemű reklám- és egyéb szóróanyag elhelyezése, hang- és képanyag készítése tilos.

Kérjük Önöket, hogy programjainkon a mobiltelefonok, valamint a hang- és képrögzítő berendezések használatát mellőzni szíveskedjenek.

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy az Eötvös10 egész épületében térfigyelő kamerarendszer működik.

Kérjük látogatóinkat, hogy észrevételeikkel, problémáikkal forduljanak ügyeletes munkatársunkhoz, ezzel is segítve munkánkat, mellyel az Önök kényelmét, biztonságát, kulturált kikapcsolódását igyekszünk biztosítani.

Budapest, 2021. január 15.

 

Gálvölgyi Dóra
vezérigazgató

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!