Jegyvásárlás:
Jegyet személyesen az Eötvös10 jegypénztárában, vagy a jegy.hu oldalon tudnak nézőink vásárolni. A belépőjegyekre vonatkozó kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. A kedvezményes jegyek csak személyesen, az Eötvös10 pénztárában válthatók meg, a megfelelő igazolás vagy igazolások felmutatásával. Kultúra-utalvánnyal szintén csak pénztárunkban tudnak fizetni.

Az előadások kezdete előtt fél órával csak az aktuális programra lehetséges jegyet váltani a pénztárban. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A jegypénztár nyitva tartási ideje: 

Hétköznap 10.00-17.30, illetve nyitás minden rendezvény előtt fél órával. Hétvégén zárva, nyitás a belépőjegyes programok kezdete előtt egy órával.

Jegyinformáció, érdeklődés a programokról:

Előadásainkkal, jegyvásárlással kapcsolatban írjon nekünk a penztar@eotvos10.hu email címre, vagy hívjon minket a +36/1-690-0979-os telefonszámon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az alábbi programokra Kultúra utalvánnyal NEM lehet jegyet vásárolni:

  • MÁV Szimfonikusok sorozat
  • Astrum Színház: A rózsa titkai
  • Az Illúzió Színház bemutatja: LEHETETLEN – Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok estje
  • Pottyondy Edina: Démonok és hormonok

Kiállításaink megtekinthetőek a nyitva tartáshoz igazodóan,  minden nap 10.00-18.00 között. Kérjük minden esetben ellenőrizze az aktuális, megtekinteni kívánt kiállítás részletes leírását a honlapunkon, ugyanis néhány tárlatunk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

Scroll to Top

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!