Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Low Budget Cosplay

02.16 19:00

Farsangozz otthon kreatívan és nyerj!

Arra invitáljuk a kis- és nagykamaszokat, no meg a magukat lélekben örökifjúnak érzőket, hogy öltözzenek be a kedvenc filmjük/sorozatuk szereplőjének, kedvenc szuperhősüknek vagy videójáték-karakterüknek.
Csak egy szabály van: a jelmez szigorúan saját készítésű legyen! Dolgozzatok abból, amit otthon találtok, trükközzetek a beállítással, és küldjétek el a jelmezes fotót magatokról az eotvos10cosplay@gmail.com címre február 11-ig!

Zsűri: Fazakas Júlia, a karantén alatt széles körben ismertté vált festményreprodukció sorozat, a Parafrázisok-Paraphrases kitalálója, modellje, fotósa és alkotóművésze, valamint az Eötvös10 kulturális szervezői.

Az érdeklődők a beérkezett képekre február 16-ig lájkokkal szavazhatnak.

A legkedveltebb alkotás ötletgazdája, és a zsűri által legkreatívabbnak ítélt fénykép alkotója a következő PlayIT Show-ra, az ország legnagyobb cosplay bulijára nyer 2-2 jegyet, a második és harmadik helyezettek pedig további értékes nyereményekkel gazdagodnak szintén a PlayIT jóvoltából.

Fazakas Júlia „Parafrázisok-Paraphrases” nyilvános albuma

Részletek

Dátum:
02.16
Időpont:
19:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!