Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mit tehetünk magunkért a COVID árnyékában?

02.19 17:00

Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus előadása

A koronavírus-helyzet mindannyiunk életét formálta, átszabta, megváltoztatta, sokszor meggyötörte. Az egyén pszichés terhelhetőségének azonban megvannak a határai és a korlátai. Így felmerül a kérdés, mit tehetünk magunkért ebben a történelmi időben?
Mitől függ, hogy bírjuk-e a változást, az új helyzetet, a krízist? Mi lesz az új keletű izolációval, ami újabban ránk szakadt? Meddig tartható a „home office-jelenség”? S nem utolsó sorban mi várható pszichológiai szempontból a közeljövőben? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája. Eddig megjelent könyvei: A siker tervezhető (2018) és a 100 mondat, amely megváltoztatta az életemet (2020)

A videó élőben megtekinthető Youtube-csatornánkon.

Részletek

Dátum:
02.19
Időpont:
17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!