Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kerekítő manós mondókázó tornaszeres játéktérrel 0-3 éveseknek

05.27 10:15-11:00

Játékvezető: Tolnai Eszter

Ölbeli játékokkal, mondókákkal, népdalokkal, Kerekítő manó bábos jeleneteivel, kislabdás ejtőernyővel, tornaszeres játéktérrel, citeraszóval

Ölbeli játékok, mondókák a Kerekítő könyvsorozat népi gyűjtése nyomán, dalokkal, hangszerjátékkal színesítve. A foglalkozás Kerekítő manó hétköznapi és jelesnapi bábos jeleneteivel kezdődik és tornaszeres játéktérrel zárul. Az ejtőernyős labdás móka és egyedi átmozgató sorunk a nagymozgásoknak is teret ad.

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly egy életen át elkíséri a gyermekeket.

Hétfőnként 10.15-11.00

Belépőjeggyel látogatható.

Szüneti időpontok és részletek:

https://kerekito.hu/lecturer/tolnai-eszter/

Tolnai Eszter háromgyermekes édesanya, pedagógus, könyvtáros vagyok. Kerekítő foglalkozásokat 4 éve tartok Budapesten és Budakalászon. Hatalmas öröm, feltöltődés számomra babák és nagyobb gyermekek között lenni. Egy közösen eljátszott mondóka élménye, egy rég elfeledettnek hitt népdal felidézése, a pici babák göcögése-kacagása, összekacsintás az anyukákkal, azok az élmények, amiért hétről hétre lelkesedéssel indulok kerekítős családjaimhoz. Egy különleges hangszer is elkísér a foglalkozásaimra. 

Bővebb információ a foglalkozásokról:

www.kerekito.hu

Részletek

Dátum:
05.27
Időpont:
10:15-11:00
Series:
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!