Keresés
Close this search box.
Keresés

Kijevi Karácsony – adománygyűjtés

Az Eötvös10 a “Kijevi Karácsony” civil csoport mellé állt, így ismét közösen tudunk segíteni az ukrán fővárosban élő nélkülözőknek. A szervezők még karácsony előtt egy teherautónyi adományt szeretnének kijuttatni azoknak az embereknek, akik heteket töltenek fűtés nélkül a fagyban – akik a szabad ég alatt kénytelenek éjszakázni. Akiknek nemcsak az idei karácsony, hanem lassan egy éve minden hétköznapjuk is leírhatatlanul nehéz…

December 15-ig az Eötvös10 Melengetője gyűjtőponttá alakul át: ide várjuk azokat a meleg holmikat, amelyek még nem viseltesek – thermo hálózsák, vastag pokróc, pulóver, téli nadrág, kabát, sapka, sál, kesztyű, meleg zokni – minden ruhadarabnak örülünk bármilyen méretben.

Fontos tudni, hogy nem csinos, helyes ruhákra van szükség, pláne nem viseltes holmikra, hanem, amit Ukrajna keleti országrészében a fronton, vagy ahhoz közel lévők igényelnek! Kérünk benneteket, hogy csak a felsorolt holmikat hozzátok az Eötvös10-be, mert most ezekre van nagy szükség!

Hálásan köszönjük segítségeteket a “Kijevi Karácsony” civil csoport nevében is!

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!