Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Winter Wonderland by Westend

12.17 16:00-20:00

Helyszín: a Westend Tetőkertje

A programok szervezője az Eötvös10

16.00 BUBORÉK együttes koncert

A Buborék együttes műsora kitekintés a világra a gyermekek szemével. A koncert remek lehetőség kicsiknek és nagyoknak, hogy a mókát becsempésszék a mindennapjaikba. Interaktív koncertshow, melyben bármi megtörténhet, akár eshet a hó, és betoppanhat Buborék Berci is, aki alig várja, hogy próbára tegye a gyerekeket. Várunk szeretettel!

 

18.00 Valami Swing

A Valami Swing tagjait Django Reinhardt, a legendás jazzgitáros, az első európai jazz-zenész zenéjének szeretete hozta össze. Játszunk Django-számokat, sztenderdeket, de főként saját kompozíciókat, hűen ragaszkodva az improvizáció szabadságához. Hamar feszegetni kezdtük a stílusok határait, így az évek folyamán a rengeteg közös zenélés alatt alakult ki a saját stílusunk, melyet úgy hívunk: hot jazz & cool swing. A húszas évek párizsának utcáin született egy zenei stílus, ami hamarosan bejárta az egész világot. Az amerikai jazzt, swinget, hot clubot, a sanzonokat, a népzenét és a tradicionális cigányzenét egyesítő manouche jazz végül Django Reinhardt, a legendás gitáros kezei által kristályosodott ki azzá a csodálatos zenévé, amiért ma is milliók rajonganak világszerte.

 

A Valami Swing 2015. szeptember 2-án alakult. Az elmúlt 8 évben játszottunk Budapest legtöbb koncerthelyszínén, klubjában, bárjában és fesztiválokon szerte Magyarországon és 10 európai országban.

2022 júliusa óta tucatnyi koncertet játszottunk együtt a világhírnek örvendő, virtuóz hegedűssel, Roby Lakatossal. 2023-ban koncertsorozatra és lemezbemutatóra készülünk közösen.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy 2023 elején közös albumot is rögzíthetünk Roby Lakatossal, aki számtalan lenyűgöző muzsikussal, többek között Django Reinhardt állandó partnerével, Stephane Grappellivel is készített közös lemezt.

 

A programok napján 16 és 18 óra között kézműves foglalkozások, ajándékkészítés várja a gyerekeket.

 

Minden program díjtalan!

 

Részletek

Dátum:
12.17
Időpont:
16:00-20:00
Esemény kategória:

Helyszín

Westend Shopping Center, tetőkert
Váci út 1-3.
Budapest, 1062 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!