Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

WINTER WONDERLAND

12.05 10:00-12.06 20:00

Téli csodavilág – Az Eötvös10 programjai a Westend Tetőkertjén

A Westend és az Eötvös10 közösen hangolódik az ünnepekre a karácsonyi mesevilággá varázsolt Tetőteraszon. A jégkorcsolyák élének karcos hangja, a forraltbor összetéveszthetetlen ünnepi illata, és a közös, feledhetetlen élmények kerülnek főszerepbe a megadott adventi hétvégéken. A Westend hangulatos Tetőteraszán biztonságban szórakozhatunk együtt, ahol az Eötvös10 által szervezett varázslatos programokkal találkozhat az egész család. November 15-től december 31-ig a Westend jégpályája nyújt igazi téli kikapcsolódást mindenkinek.

December 3-6.

Mentsd meg Meseország karácsonyát!

Mesés ünnepi játékra hív az Eötvös10 és a Westend csapata! A feladatok megoldásához a Westend tetőkertjének eldugott pontjain át vezet majd az utad, ám detektív ösztönödre és szürkeállományodra is szükséged lesz, ha meg akarod menteni Meseország karácsonyát! A helyes megfejtést az eotvos10jatek@gmail.com-ra Mikulás napjáig, december 6-án éjfélig beküldők értékes nyereményekben, Eötvös10-es és a Westendben beváltható ajándékutalványokban részesülnek, amelyeket december 11-én, Szeder és Lóci 11-kor kezdődő koncertje után, a tetőkertben adunk át a nyerteseknek!

„Meseországban már javában készülődnek a karácsonyra, ám a Grincs az éj leple alatt eltüntette az összes ajándékot az óriási fenyőfa alól, majd a Mikulás szánját is elkötötte, hogy a Westend tetőkertjén rejtse el őket. Szerencsére Rudolf, aki nagyon elkeseredett az ünneprontást látva, beszámolt Télapónak a történtekről, aki a mesehősök mellett most a legügyesebb, legokosabb, legjobb gyerekeket hívja segítségül, hogy közös erővel megmentsék Meseország karácsonyát. Csapj fel detektívnek, és a nyomok felderítésével segíts a kis hősöknek megtalálni az eldugott ajándékokat, hogy végül a feladatlapon a megfelelő betűk összeolvasásával, a varázsszót kimondva megvédd a csodaszép, ünnepi karácsonyfát és az ajándékokat Meseország főterén! A legügyesebb detektívek mesés karácsonyi nyereményekben részesülnek!”

A feladatlap december 3-án délelőtt 10-órától innen, az eotvos10.hu/meseorszag oldalról és a letöltések menüpontban is elérhető,  illetve az Eötvös10 portáján (1067 Budapest Eötvös u. 10) személyesen is átvehető lesz, a Tetőkertben elrejtett feladványok pedig december 3-tól 6-ig, a terasz nyitvatartási idejében kereshetők és fejthetők meg.

December 4., szombat

10.00 Elfeledett mézescsók

Kovácsovics Fruzsina és zenekarának gyerekkoncertje

11.00 Holcz Gábor bűvészműsora

10.00 – 12.00 Mikulásra készülünk

Kézműves foglalkozás

10.00 – 12.00 Manóképző

Óriás szaloncukor csúzli, Mikulás fejre rakó masinéria, agancskaland, Mikulás kirakó, memóriajáték, szókereső         

10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor

Téli játékok

December 5., vasárnap:

10.00 Mozogj együtt Borlai Gerzsonnal!

avagy hogyan dolgozzuk le a karácsonyi menüt?

December 11., szombat:

10.00 A hihetetlen is valóra válhat, avagy a három kívánság

A BAB Társulat Óriásbábos meseelőadása

11.00 Ma én leszek a dalszerző

Készítsd el az idei év legnagyobb slágerét Szederrel és Lócival! A koncert előtt a Mentsd meg Meseország karácsonyát! játék helyes megfejtői átvehetik ajándékaikat.

10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor
Űrbéli játékok

16.00 Farkas Gábor Gábriel Band ünnepi koncert
Vendég: Tóth Vera
A Winter Wonderland szabadtéri színpadán az Eötvös10 és a Westend közös szervezésében

December 18., szombat:

10.00 A BEATEAM KorcsolyaIskola jégtáncbemutatója

10.30 Méhes Csaba pantomimetűdje

11.00 Németh Luca jégtáncháza

Korcsolyádat ne hagyd otthon!

11.30 A Dancetination Táncműhely versenycsoportjának táncbemutatója

10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor

 

„Az Eötvös10 a kialakult járványhelyzetben az adventi időszakban is szeretne értékes programokat adni Terézvárosnak és Budapestnek, ezért döntöttünk a szabadtéri megjelenés mellett. Így nagy öröm, hogy a kultúra motorját a Westend tetőteraszára költöztethetjük az ünnep előtt” – fogalmazott Gálvölgyi Dorka, az Eötvös10 vezérigazgatója.
A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes, a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.

Tündérpakk Alapítvány – élelmiszergyűjtés rászorulóknak

 

Az Eötvös10-nek szívügye mások megsegítése – idén az említett négy nap alatt a TündérPakk Alapítvány segít nekünk, hogy együtt segíthessünk. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a rászoruló családoknak egy kicsit megkönnyítsük ezt a megterhelő, téli időszakot. Mivel Magyarországon többezer gyermek csak akkor jut melegételhez, amikor óvodába, iskolába jár, ezért télen különösen fontos a tartós élelmiszer gyűjtése, hogy a szünetben is megfelelő ételekhez jusson minden család! A Westend Tetőteraszán, az Eötvös10 programjai alatt megtaláljátok a TündérPakk lelkes önkénteseit, akik tartós élelmiszert és édességet várnak, amit aztán az ország minden szegletében élő nélkülöző családnak juttatnak el.

Neked csak egy csomag tészta és egy konzerv paradicsompüré – egy édesanyának viszont ez az egyetlen olyan nap a héten, amikor meleg vacsorával várhatja haza a családját.

Neked csak egy néhányszáz forintos tábla csoki – másnak ez ünnepnap a szorongó hétköznapok sokasága között.

Neked csak egy rövidke szó a bevásárlólistádon – Magyarországon több ezer családnak viszont ez a kívánságlistája a téli időszakban.

Szomolányi Tímea és lelkes csapata évek óta járja az országot, és rendületlenül segíti, önzetlenül támogatja a nélkülözőket, hátrányos helyzetű gyerekeket és felnőtteket. Most itt a lehetőség, hogy adományod csepp legyen a tengerben! Mert enélkül a csepp nélkül sekélyebb volna a tenger.

A Westend Tetőkertjén az Eötvös10 programjai alatt és azt követően a TündérPakk Alapítvány tartós élelmiszert és édességet gyűjt az ország területén élő nélkülöző családoknak és gyermekeknek. A Tündérek a rászorulóknak oly megterhelő téli szünetben az adományokat eljuttatja.

Tegyük együtt kicsit könnyebbé az ünnepeket és a téli időszakot másoknak! Légy te is Tündér!

JátechTér retro videójáték sátor

Éld át a 80-as és 90-es évek legendás videójátékait a tél mesebirodalmában! Az Eötvös10 és a JátechTér az idei adventre különleges meglepetéssel készül a gyerekek és a régi motoros, örök fiatal geekek számára: decemberben valódi retro videójáték birodalom költözik a Westend tetőkertjére! A három adventi hétvégén három teljesen különböző téli világba csöppenhetsz a JátechTér sátrában, miközben a Super Nintendo, a Commodore 64, a Sega, a Dreamcast, az árkád- és a flippergépek legendáit pörgeted. December 4-én a videójátékos pixeltél elevenedik majd meg a varázsvilágban, december 11-én, az utolsó holdraszállás évfordulóján a NES, SNES, Sega és Commodore 64 lunáris legendái mellett itt lesz minden videójátékok öreganyja, a Space Invader mellett több árkádlegenda, és egy flippergép is, December 18-án pedig a JátechTér sátor is átadja magát az ünnepi hangulatnak: a SNES, a Sega, a Dreamcast, a C64 legemlékezetesebb karácsonyi játékait és pályáit próbálhatjátok ki, két menet között karácsonyi árkádmasinákkal és flipperekkel mutathatjátok meg, ki a legmenőbb gamer karácsony táján! Várunk sok szeretettel december 4-én, 11-én és 18-án, 10 és 14 óra között a JátechTér sátrában!

A programra a belépés ingyenes.

Részletek

Kezdés:
12.05 10:00
Vége:
12.06 20:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Westend Shopping Center, tetőkert
Váci út 1-3.
Budapest, 1062 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!