Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Voices of Budapest

08.28 16:30

Klasszikus opera-operett koncert

 

„A Voices of Budapest tavaly ősszel indult zenei eseménysorozat folytatódott a főváros közterein; júliusban és augusztusban különböző helyszíneken tartottak ingyenes fellépéseket.

A Voices of Budapest a magyar énekes kultúra sokszínűségét szeretné bemutatni számos műfajban: a Madách téren klezmer és operett, a Műcsarnoknál régi pesti sanzonok, a Városháza parkban népdalfeldolgozások, a Hunyadi téri Zenepavilonban, valamint a Szépművészeti Múzeumnál pedig népszerű opera-operett részletek csendültek fel.

A koncertsorozat művészeti vezetője Fülöp Zsuzsanna operaénekes, a projekt Budapest Főváros és a Budapesti Budapest Brand Zrt. szervezésében valósult meg.” 

A fesztivál prograjában közreműködnek: Sudár Gyöngyvér, Fülöp Zsuzsanna, Várhelyi Éva, Káldi András operaénekesek, Mezei Pál zongoraművész

A részvétel díjtalan.

A rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. Belépéshez védettségi és személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Részletek

Dátum:
08.28
Időpont:
16:30
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

TE! Kisszínpad
Andrássy út-Rózsa utca sarok
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!