Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Test-kép, zavar? – érzékenyítő táncelőadás

05.04 19:00-20:00

Két civil szervezet, a Másképptánc és a Rehab Critical Mass összefogott, hogy megmutassa, a testnek joga van a kifejezés szabadságához, akkor is, ha a mozgásában más, mint amit megszoktunk magunk körül a hétköznapokban. Az előadás során a közönség átérezheti, milyen lehetőségei vannak azoknak az embereknek, akik korlátozott mozgású testben élnek. Radikális, intim, ugyanakkor humoros és fesztelen produkció során tapasztalhatja, hogyan lehet szépen lebontani a falat a nézőtér és a játéktér között.

Tóth Károly, Bóta Ildikó és Surányi Judit alkotók nem csupán a mozgássérült embernek teremtenek lehetőséget a megmutatkozásra az előadás során, de a befogadói oldalt erősítve megmutatják a normatív testben élő, hétköznapi nézőknek, mik az ő korlátaik, és hogy milyen lehetőségeik vannak a határaik tágítására.

Bóta Ildikó és Tóth Károly

A kb. 40 perces előadás után Surányi Judit moderálásával olyan beszélgetés zajlik, ahol a résztvevők átélhetik, milyen volna egy integráló iskolarendszer, milyen lehet egy normális, elfogadó világ.

14+

 

Jegyár: 1.200 Ft

Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy és terézvárosi lakosoknak 600 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n. (A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

Információ: Artner Szilvia +36-1-690-0974; artner.szilvia@eotvos10.hu

JEGYVÁSÁRLÁS

Részletek

Dátum:
05.04
Időpont:
19:00-20:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!