Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Te!Feszt – Magyar Állami Operaház

08.27 14:00-14:30

Az OPERA immár harmadik éve vesz részt a TE!Feszt kulturális rendezvényén, így idén is betekintést nyerhetnek az opera világába és megismerkedhetnek az intézmény következő évadával. A 2023/24-es Szláv szezonban 33 szláv érintettségű operával, balettel és koncertdarabbal készülünk: jön a Ruszalka, a Borisz Godunov, a Valuska és a Spartacus, koncertszerű előadásokban lép fel Plácido Domingo és Anna Netrebko, az OPERA Zenekar pedig egy centenáriumi Kodály-hangverseny mellett döntően szláv szerzők műveiből állítja össze koncertprogramját. Az Eiffel Műhelyházban a premierek mellett az előző évadok nagysikerű ifjúsági előadásai jelentkeznek, de az Erkel Színházba is visszatérünk két sorozat erejéig.

A mostani fesztiválon a Bohémélet, Rigoletto és Szerelmi bájital népszerű áriáiból összeállított minikoncert mellett izgalmas kedvezményekkel is várjuk a látogatókat. Készüljünk együtt a Szláv szezonra!

TE!FESZT 2023

Részletek

Dátum:
08.27
Időpont:
14:00-14:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Podmaniczky utca
Podmaniczky utca
Budapest, 1063 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!