Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Te!Feszt 2023

08.25 16:00-08.27 20:00

A 2023-as TE!Feszt részletes programleírása folyamatosan frissül!

2023-ban új helyszínen! A Podmaniczky az új Andrássy!

 

ONLINE MŰSORFÜZET LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTS IDE! 

(For English please scroll down!)

2023. 08. 25., péntek

Kapunyitás: 16.30

Kapuzárás: 22.00

A 2023-as TE!Fesztet 16.30-kor megnyitja: a Katasztrófavédelem Központi Zenekara

A zenekarnak 25 tagja van, és a magyar történelmi, illetve közép-európai fúvószenekari hagyomány szellemében tevékenykedik. A klasszikus magyar szerzők – Erkel, Liszt, Kodály – közismert művein kívül a kortárs zeneszerzők műveit is előszeretettel veszi műsorára ugyanúgy, mint a népszerű operettet, musicalt, tánczenét. Legújabban, amióta könnyebben hozzáférhetőek a modern nyugat-európai, észak-amerikai művek kottái, ezeket is szívesen játsszák. Legnagyobb örömünkre ők nyitják meg a 3. TE!Fesztet!

 

Kisszínpad

Házigazda: Marjai Virág

17.00 Malek Andi és az EsZeMent MeseBand

A koncert elején Aranka, a takarítónő bejelentést tesz, hogy a meghívott művésznő hirtelen lemondta a fellépést, ezért őt kérték meg, hogy a gyerekeket versekkel, mesékkel és dalokkal szórakoztassa.
„Hiszen énekelni nem nehéz, énekelni azt mindenki tud…!“… és Aranka piros bevásárlókocsijából a takarítás kellékein kívül előkerülnek Lackfi János, Varró Dániel, Szabó T. Anna és
Bartos Erika versei. Legtöbbjük természetesen az előadók által – a világzenei stílusban- frissen megzenésítve. Malek Andrea énekesnő és színésznő is egyben, színpadi létére itt is a közvetlenség
és igényesség jellemző. A vicces és tanulságos verseken, meséken kívül elhangzik két átdolgozott „klasszikus“ is Halász Judit műsorából. Észrevétlenül elröpül az idő, Aranka is búcsúzik, hogy a kellemes szünet után egy vidám szambát énekelve folytassa a munkáját…
… és akik előadják:
Malek Andrea (Aranka) : ének, vers, próza
Hámori Máté: akkusztikus gitár
Frey György: basszusgitár
Kovács Tamás: ütős hangszerek
Jantyik Csaba ötlete alapján szerkesztette és színpadra alkalmazta Malek Andrea

18.15 Zenebatyu – Ökohangszer-bemutató

Nagyszínpad

Házigazda: Ábel Anita

18.45 Mindenki Tangója – flashmob

20.00 Megnyitó beszéd

20.15 Honeybeast koncert

A  harmadik Te!Feszt első sztárfellépője a Honeybeast!

A zenekar 2005-ben alakult Szegeden. 2009-ben megjelent a Parazita, amire felfigyelt az MTV Hungary és az MR2-Petőfi Rádió. Az első igazi átütő sikert 2010-ben a „Portugál” című dal hozta meg.

2011-2012 a nagy változások időszaka. A jazz-énekesnő Tarján Zsófia csatlakozott a formációhoz. Így készült el második lemezük, mely 2014 őszén jelent meg a Gold Record kiadó gondozásában. A lemez címadó dalához, „A legnagyobb hős”-höz, ami A Dal döntőjébe is bejutott, egy nagysikerű animációs klip készült Zsófi rajzaival. A lemez hanganyagából több sláger is született, mint például az „Egyedül”, vagy a mai napig is a rádiókban hallható „Maradok” c. szerzemény.

A csapat két aranylemezzel is büszkélkedhet („A legnagyobb hős” és a „Bódottá”), dalaikat a közönség a teltházas koncerteken kívülről tudja. Különleges Symphoney előadásuk országszerte hatalmas sikert aratott. 2017-ben jelent meg albumuk „Súlytalan” címmel, ezt pedig az „Élet a Marson” követte egy évvel később.

2018 november 21-én a zenekar megismételte a Symphoney koncertet az Arénában, ami “nagyobb, hangosabb” volt.

2020 tavaszán a Caramellel közösen megjelent „Túlélő” után debütált a Honeybeast legújabb albuma, az „Ego”, rajta olyan közreműködőkkel mint Palya Bea, Gerendás Dani és Fura Csé.

 

Zenekari tagok:

 

Tarján Zsófia – ének

Bencsik-Kovács Zoltán – dalszerzés, gitár

Tatár Árpád – gitár

Lázár Tibor – basszusgitár

Kovács Tamás – dob

Kővágó Zsolt – billentyűk, vokál

 

2023. 08. 26., szombat

Kapunyitás: 9.30
Kapuzárás: 22.00

Kisszínpad

10.00 Farkasházi Réka és a Tintanyúl
A Társasjáték című gyerekalbum bemutatókoncertje 

Az „év hazai gyermekalbuma” kategóriában kétszeres Fonogram- díjas zenekar a koncerten régi és új dalokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Hazai kortárs költők megzenésített versei mellett a zenekar saját szövegei és dalai is felcsendülnek, amelyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről, összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson, hiszen ahogy Réka vallja, ők nevelik a jövő zeneértő, koncertlátogató  közönségét. A TE!Feszten a legújabb albumuk, a Társasjáték dalai, valamint a legkedveltebb Tintanyúl-dalok csendülnek fel.

12.00 Art-Színtér
Sellők és Szörnyek című zenés meseelőadás

Lehetséges, hogy egy tündér megbetegszik? Hogy egy egész tó gyengélkedik? Hogy a kacsák kétségbeesnek? Mit keresnek sellők a Balatonban? És hogy kerül oda egy óriáspolip? Akárhogy is van, Hany Istók, a Fertő tó fenegyereke segít, ahol csak tud. De főleg, ahol akar. És ha segítségért kiált a tó, a nád, a sás népe, ő azonnal ott terem, nem kell kétszer kérni.

 

13.30 Sanyi, Én és a Gyerekek: A kerek kő
interaktív népmese gyerekeknek

A Magyar népmesék sorozatból mindenkinek ismerősen cseng ez a cím, és nemcsak a gyerekeknek, hiszen nekünk felnőtteknek is meghatározó gyermekkori élményünk ez a hagyományainkra épülő kedves világ.  Talán ritkábban kerül színpadra, mi most erre vállalkoztunk, mégpedig interaktív előadás formájában. Dramatizáltuk a történetet, egy-két új jelenettel bővítettük, és sok-sok játékkal fűszereztük. A gyerekek aktív résztevői a mesének, mondókákkal, dalokkal és táncokkal szállnak be közénk, de ha a jelenet megkívánja szerepeket is alakítanak.

16.00 Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház:
Csizmás kandúr

A klasszikus mese bábos feldolgozása interaktív elemekkel. Élt egy molnár, akinek három fia volt. Miután a molnár meghalt, a legnagyobb fiára a malmát, a középsőre a szamarát, a legkisebbre pedig a macskáját hagyta. A legkisebb fiú nem volt örökségével megelégedve, ám a macska hirtelen megszólalt, és arra kérte, vegyen neki egy pár csizmát meg egy tarisznyát…

Rendezte: Szívós Károly 

18.00 Karinthy Színház: Játsszunk komolyan! (14+)
zenés műsor

A idei TE!Feszt Kisszínpadán fellépnek a Karinthy Színház társulatának tagjai: Balázs Andrea, Dobra Mara, Kovács Vecei Fanni, Mikecz Estilla, Karácsony Gergely, Mohácsi Norbert Közreműködik: I love you zenekar

19.00 Bethlen Téri Színház: Sohase volt semmise (14+) Részletek az előadásból

Egy színházi társulat elfelejtett kellékese véletlenül összekeveri a kelléktárban a mérget és a szerelmi bájitalt rejtő üvegeket, így a Shakespeare drámák halálra ítélt szereplői egymásba szeretnek, a szerelmesek pedig meghalnak. Egyedül Pöcök, a kétbalkezes kellékes mentheti meg a darabokat, de ehhez kivételesen ő is kénytelen rálépni a világot jelentő deszkákra.

 

Nagyszínpad

11.00 Átrium Staff Zenekar

Az Átrium társulatának tagjaiból alakult Átrium Staff zenekar koncertjén a színház előadásaihoz szorosan és lazán kötődő dallamok különleges feldolgozásban csendülnek fel.  A koncerten többek között Az Őrült Nők Ketrece, A félelem megeszi a lelket, az Isteni végjáték, a Mefisztó és A trianoni csata című előadásokból ismert és kedvelt dalokat hallhatunk. A különleges felállású zenekar tagjai: a zenekar énekese Kovács Máté színész, zongorán az Átrium több előadásában közreműködő Gátos Iván játszik, a dobos Czibor Attila, az Átrium műszaki vezetője, előadásaink világítástervezője, gitáron Remete Marcell hangtárvezető játszik, basszusgitáron pedig a nagyszerű basszusgitáros, Studniczky László Zsatyi hallható, aki civilben az Átrium programmenedzsere.

 

13.00 Master Dance Tánciskola

Táncoktatás – Önkifejezés – Közösség A Master Dance 2015 óta működik professzionálisan. Mára már Budapest legnépszerűbb hip-hop, vogue és tánckoreográfia iskolái közé tartozik, több mint 200 diákkal és két stúdióval rendelkezik. Büszkék hatalmas közösségükre és arra, hogy diákjaik mindig energiával feltöltve, boldogan távoznak az órákról. Fellépőik mindig profizmussal és életörömmel lépnek színpadra látványos bemutatójukkal.

14.30 József Attila Színház – Willy Russel – Békés Pál – Fodor Ákos – Böhm György: Vértestvérek

A Johnstone-ikrek történetét feldolgozó Vértestvérek különös musical. Egy „vérbeli” dráma, feszes konfliktusokkal, megrendítő történettel, egy modern ballada, amelyben a látszólag reális cselekmény mögött titokzatos babonák szövik a Fátum szálait. A mű 1983-ban elnyerte a legjobb új musicalnek járó Laurence Olivier-díjat. Ezzel vette kezdetét a darab 24 évig tartó töretlen sikere: a Vértestvérek a West End történetének harmadik leghosszabb ideig futó musicalje.

15.00 Madách Színház – Derzsi György – Meskó Zsolt: A TIZENÖTÖDIK

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, amelyben a kor magyar dallamvilága keveredik a XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, a hazáért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás. A történet a történelmi tények mellett az írói képzelet szülte elemeket is tartalmaz.

15.30 Budapesti Operettszínház

Operettszínház a Tefeszt-en! A Budapesti Operettszínház operett- és musical műsorában részleteket hallhatnak többek között a Csárdáskirálynő, a Jekyll és Hyde, a Mária főhadnagy és a Monte Cristo grófja nagysikerű produkciókból. Közreműködik: Bojtos Luca, Bordás Barbara, Erdős Attila, Füredi Nikolett és Homonnay Zsolt. Zongorán kísér: Tassonyi Zsolt. Keressék a Szervezési Osztályuk standját, ahol egész nap akciókkal várják Önöket!

16.40 Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes bemutatója

Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 1992-ben alakult, 2022-ben ünnepelte fennállásának 30 éves évfordulóját. Egyesületünk 1998-as megalapítása óta működteti a Vadrózsa Család felnőtt együttesét, valamint az utánpótlás- és gyermekcsoportjait, amely 2009-ben új művészeti vezetőkkel és táncpedagógusokkal kezdett közös munkába, akikkel ambiciózus célokat tűztek ki: a magas színvonalú szakmai és az igényes pedagógiai, valamint nevelői munka eredményeként hosszútávon biztosítsák a Vadrózsa sikereit és közösségi erejét. Az átgondolt, tudatos és következetesen végrehajtott utánpótlás fejlesztési program mára beérett. Ennek eredményeként jelenleg 7 csoportban, életkor és tánctudás alapján felmenő rendszerben, több mint 200 táncos alkotja a Vadrózsa Családot. A táncos közösség bővítése mellett legalább annyira vagyunk büszkék a csoportjaink sikereire, ugyanis az elmúlt évek eredményeit is túlszárnyalva, 2023-ban 5 csoportunk is a korosztályában elérhető legmagasabb értékelést kapta az adott szakmai fórumokon. Eredményeink értékét növeli, hogy felnőtt csoportunkban már számos olyan meghatározó táncos szerepel, akik 5-6 évesen kezdtek táncolni gyermekcsoportunkban. A befektetett sok éves munkánk kiemelkedően pozitív táncszakmai elismerései fényében alázattal, de büszkén állítjuk, hogy jelenleg a Vadrózsa az ország legerősebb, nem hivatásos néptáncműhelye.

Mai műsorukban Vízmelléki, Feketelaki és Kalotaszegi táncokat adnak elő.

Művészeti vezető: Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili

Kísér a Zagyva banda

17.00 MÁV Szimfonikus Zenekar – Szabad a tánc! válogatás Strauss műveiből

A MÁV Szimfonikus Zenekart ma Magyarország egyik vezető zenekaraként tartják számon. Repertoárja a barokk zenétől a modern, kortárs művekig terjed. A TE!Feszt színes programjait gazdagítva ez alkalommal olyan népszerű művekből állította össze koncertműsorát, amely mindenki számára ismerős, táncra hívogató. A „keringő és a polka királyának”, Johann Strauss híres dallamaival várják a fesztivál közönségét. Ez egy olyan rendhagyó koncert lesz, amelyen nem kötelező illedelmesen ülni a nézőtéren, hanem szabad a tánc!

 Vezényel: Farkas Róbert, a MÁV Szimfonikus Zenekar vezető karmestere

18.00 Keep Swinging Budapest – Lindy Hop bemutató és tánctanítás

20.30 Neoton Família Sztárjai nagykoncert

A Neoton népszerűsége abszolút töretlen hosszú évtizedek óta – nem túlzás azt mondani, hogy a boomerek, az X, az Y és a Z generáció szülöttei is ismerik, szeretik időtálló dalaikat. A Neoton Família Sztárjai ebben a formációban 2005 óta játszanak együtt, de egy valami örök: Csepregi Éva és Végvári Ádám, no és a generációkat átívelő, s azokat egymáshoz közelebb hozó felhőtlen bulizás. Most a TE!Feszt színpadán kápráztatják el hatalmas közönségüket.

 

2023. 08. 27., vasárnap

Kapunyitás: 9:30, Zárás: 17:00

Kisszínpad: 

11.00 Barna Zsombor, a Budapest Bábszínház művésze: Vitéz László menyecskét keres, vásári bábjáték

László nagy feladatot kap nagymamucikájától: eljött az idő, hogy végre találjon magának egy igazi, belevaló, tűzrőlpattant menyecskét. Ám ez a feladat nem is olyan egyszerű, mint azt ő elsőre gondolta. Ezt a kedvelt bábjátékot ajánljuk minden gyereknek és gyermeklelkű felnőttnek, akik a hagyományokhoz hűen, mégis új megközelítésben szeretnék látni a híres, palacsintasütős, vörös sipkás kispajtást.

12.30 Batyu Színház: Bodza titkos meséi – Bodza és a tölgyfa (zenés-táncos bábjáték gyógyító mesével)

Bodza minden szünidejét a nagymamájánál tölti, ahol nem sok szórakozás adódik: nem nézhet tévét, sokszor a nagyinak is dolga van, nem tud vele játszani, így marad a kert. A kezdeti unatkozás során, megtanul figyelni és észrevenni a körülötte élő apró lényeket, állatokat, akikkel beszélgetni kezd. Így lesz barátja a pösze hernyó, a félős bagoly, a dadogós harkály. A kezdetben még unalmas tölgyfa lesz a kedvenc helye, ahová mindig öröm lesz oda kucorogni.

Mesélő: Borbély Krisztina

 

14.00  Cervantes Intézet: Bajnay Beáta Flamenco bemutató és tánctanítás

A VI. kerületi Cervantes Intézet a Spanyol Állam által 1991-ben létrehozott közintézmény, amelynek elsődleges feladata a spanyol nyelv tanítása, valamint a spanyolországi és a spanyol nyelvű kultúra terjesztése. A TE!Fesztre egy fergeteges táncshow-t hoznak, és biztosak vagyunk abban, hogy a fesztiválra látogatók közül mindenki egy ritmusra járja majd. Spanyol táncokra fel!

15:00 Pinceszínház – Százféle változatban – koncert Cseh Tamás dalaiból

Cseh Tamás zenéje elemi erővel képes hatni az emberre, egyszerű és személyes, olyan mintha kifejezetten neked énekelne.

Öt fiatal – egy színész és négy zenész – összeállt, hogy elzenélje a kedvenc dalait Cseh Tamástól. Most egy új, szinte csak zenéből álló koncerttel

készülnek a TE!Fesztre, de nem megemlékezni kívánnak Cseh Tamásról és a dalairól, hanem újra élővé is teszik őt és időtlen zenéjét.

Nagyszínpad: 

10.00 Kolompos Együttes

A gyerekek és felnőttek körében is igen népszerű magyar népzenei együttes sikere 1988 óta töretlen. Koncertjeiken az élményszerzés a legfőbb cél – jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon elültetni a kicsi szívekbe a népművészet szeretetét. Hitvallásuk, hogy minden gyermeknek szüksége van erre játékos formában, nem tanóra keretében megismerkednie hagyományainkkal.

11.30 Baross Imre Artistaképző – Világok vándora

Látványos és mindenki által szeretett műsorral érkezik a TE!Feszt Nagyszínpadára jónéhány tehetséges fiatal. A Baross Imre Artistaképzőnek ma már évente több mint 170 artistanövendékkel büszkélkedhet, akik 35 tanár irányításával készülnek választott pályájukra. A tantestületet komoly művészi pályafutással rendelkező kiváló artisták, kitűnő torna szakedzők, valamint tánc-, zene- és pantomim művésztanárok alkotják. A növendékek lendületes show-ját gyerekek és felnőttek egyaránt tátott szájjal izgulják végig.

13.00 Pesti Magyar Színház – Dalol a Magyar!

A Magyar Színház 2023/2024-es évada tele lesz varázslattal, mágiával és csodákkal! A színház falain belül olyan mesevilágokba kalauzolják el nézőiket, amelyekben minden álmuk és rejtett vágyuk valóra válhat. Premierjeik és repertoáron tartott előadásaik mind eköré, az illúziók és mágia által keltett világ köré épülnek. A TE!Feszten felcsendülnek legsikeresebb előadásaik és új bemutatók slágerei: ízelítőt kapunk a Madagaszkár, az Oliver! és a Tüskevár című előadásokból, de több dalt is bemutatnak az Ezeregy éjszaka című új magyar wordmusicalből.

14.00 Magyar Állami Operaház

Az OPERA immár harmadik éve vesz részt a TE!Feszt kulturális rendezvényén, így idén is betekintést nyerhetnek az opera világába és megismerkedhetnek az intézmény következő évadával. A 2023/24-es Szláv szezonban 33 szláv érintettségű operával, balettel és koncertdarabbal készülünk: jön a Ruszalka, a Borisz Godunov, a Valuska és a Spartacus, koncertszerű előadásokban lép fel Plácido Domingo és Anna Netrebko, az OPERA Zenekar pedig egy centenáriumi Kodály-hangverseny mellett döntően szláv szerzők műveiből állítja össze koncertprogramját. Az Eiffel Műhelyházban a premierek mellett az előző évadok nagysikerű ifjúsági előadásai jelentkeznek, de az Erkel Színházba is visszatérünk két sorozat erejéig.

A mostani fesztiválon a Bohémélet, Rigoletto és Szerelmi bájital népszerű áriáiból összeállított minikoncert mellett izgalmas kedvezményekkel is várjuk a látogatókat. Készüljünk együtt a Szláv szezonra!

 

16.00 Midlife Crisis és a Bonbon

A Midlife Crisis Zenekar közel 10 éve Magyarország legvidámabb házibuli zenekara. Produkciójuk több mint egy koncert, látványos showt csinálnak a legnagyobb magyar és külföldi slágerekkel, amit a közönség velük együtt énekel. Koncertjeiken buli van a színpadon, és a nézőtéren is. A Midlife Crisis harmadszor lép fel a Te!Feszten, a zenekar vendége ebben az évben a Bon-Bon együttes lesz, így többek közt olyan slágerek hangzanak majd el, mint a Valami Amerika, a Sexepilem vagy az Érezd magad jól. Reméljük, ti is így tesztek! Hajrá!

Gasztro- és vásárnegyed a TE!Feszten

Ha megéheztél és megszomjaztál az utcahossznyi kultúra és fesztiválforgatag kellős közepén, akkor finom falatok és hűsítő italok várnak rád a Gasztronegyedben!

Ne menj haza üres kézzel a harmadik TE!Fesztről! Nemcsak abban segítünk neked, hogy feledhetetlen élményekkel és örök emlékekkel térj haza három nap után, hanem abban  is, hogy olyan minőségi, kézzel készített portékákat vásárolhass, amelyek végigkísérnek az utadon!

Nyereményeső!

Támogatóink jóvoltából a fesztivál három napja alatt fantasztikus nyereményekkel várunk! Gyere el, játssz velünk, töltsd ki a kízünket és nyerd meg napi nyereményeinket, vagy akár a Te!Feszt harmadik napján fődíjaink egyikét!

Támogatóink: Sommer Cukrászda, Mainyúl Borászat, Kultúrgyerekek Gyerekkönyvek, Up Hotel

Civilnegyed a TE!Feszt

Társadalom, közösség, tanácsadás, információ, segítség – EGYÜTT!

Fontos nekünk, hogy a fesztivál mindhárom napja alatt személyesen találkozhassatok megannyi szervezettel, akiknek munkája oly fontos, mint amilyen hosszan húzódik a Podmaniczky utca 1790 méteren át. A helyi közösségekért tevékenykedő civil szervezetek munkája elengedhetetlen az év 365 napján. Ismerjétek meg őket személyesen is!

 Velünk lesznek:  Astangajóga Alapítvány * Babagenetika Egyesület * Budapest Városvédő Egyesület * FabLab Budapest – 3D nyomtatás és amőbázó robot * Jane Godall Intézet * Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség * Outdoor Mission – Perma Gang Projekt- balkonkertészeti kiállítás * Profilantrop Egyesület * RÉS Szociális és Kulturális Alapítvány * Rocky Monday Egyesület * Védegylet Egyesület * ZöldEb Egyesület – városi kutyások, városi kutyák – tanácsadás és kutyás bemutató * Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára Budapest * 6szín Teátrum * Centrál Színház * Gólem Színház * Játékszín * Jurányi Ház * Katona József Színház * Örkény Színház * Pintér Béla és Társulata * Radnóti Színház * RS9 Színház * Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Körúti Könyvtár * Thália Színház * Trafó Kortárs Művészetek Háza * Vidám Színpad * Vígszínház * SOS Gyermekfalvak * BookUp (HVG) * Másik Produkció * Kamaszfesztivál

A részvétel minden programon ingyenes!

Támogatóink: Budapest Főváros Önkormányzata, Terézváros Önkormányzata, BookUp, Sommer Cukrászda

Médiatámogatónk a Magyar Narancs. 

(TE!Fest) TERÉZVÁROS FESTIVAL 2023

The detailed program description of the 2023 TE!Fest is constantly updated!

New location in 2023! Podmaniczky is the new Andrássy!

25/08/2023, Friday

Doors open: 16:30

Gate closing: 22:00

The 2023 TE!Fest will be opened at 16:30 by the Central Band of Disaster Management

Small stage:

Host: Virág Marjai

17.00 Andi Malek and the EsZeMent MeseBand

18.15 Zenebatyu – Eco-instrument presentation

Big stage:

18.45 Everyone’s Tango – flashmob

20.00 Opening speech

20.15 Honeybeast concert

26/08/2023, Saturday

Doors open: 9.30

Gate closing: 22.00

Small stage:

10.00 Réka Farkasházi and the Ink Rabbit concert

12.00 Art-Színtér (theatre): Mermaids and Monsters (a musical fairy tale performance)

13.30 Sanyi, I and the Children (theatre): The round stone – interactive folk tale for children

16.00 Kolibri Children’s and Youth Theatre: Puss in Boots

18.00 Karinthy Theatre: Let’s play seriously! (14+) musical show

19.00 Bethlen Téri Theater: There was never anything (14+) – details from the performance

Big stage:

11.00 Atrium Staff Orchestra

13.00 Master Dance School

14.30 József Attila Theater: Willy Russel – Pál Békés – Ákos Fodor – György Böhm: Blood Brothers

15.00 Madách Theater: György Derzsi – Zsolt Meskó: THE FIFTEENTH

15.30 Budapest Operetta Theatre

17.00 MÁV Symphony Orchestra – Free to dance! a selection from Johann Strauss’s works

18.00 Keep Swinging Budapest – Lindy Hop presentation and dance lessons

20.30 Neoton Família Stars concert

27/08/2023, Sunday

Doors open: 9:30

Gate closing: 17:00

Small stage:

11.00 Zsombor Barna, artist of the Budapest Puppet Theatre: László Vitéz is looking for a bride, fair puppet show

12.30 Batyu Theatre: The Secret Tales of Elder – Elder and the Oak Tree (music-dance puppet show with a healing tale)

14.00 Cervantes Institute: Flamenco presentation and dance lessons by Beáta Bajnay

15:00 Cellar Theater – In a hundred different versions – concert of Tamás Cseh’s songs

Big stage:

10.00 Kolompos Ensemble

11.30 Imre Baross School of Acrobatics – Wanderer of the Worlds

13.00 Pest Hungarian Theater – The Hungarian sings!

14.00 Hungarian State Opera House

16.00 Midlife Crisis and Bonbon

Gastronomy and market district at TE!Fest

A Te!Feszt házirendjének letöltéséhez kattints ide!

Részletek

Kezdés:
08.25 16:00
Vége:
08.27 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Podmaniczky utca
Podmaniczky utca
Budapest, 1063 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!