Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszköszöntő nap a Hunyadin

03.18 09:00-14:00

Köszöntsük együtt a tavaszt egy kellemes, piacozós nappal a Hunyadin!🌼 Március 18-án szombaton, hazai őstermelők szezonális termékeivel és izgalmas programokkal nyitjuk meg az új évszakot.
A nap folyamán különféle programokkal készülünk, többek között a Kolompos együttes koncertjét élvezhetitek, míg böngésztek a kézműves termékek színes választékában 🎵. Sőt, kipróbálhatjátok magatokat Czifra Erika kézműves foglalkozásán 🎨, és mennyei kürtőskalácsot is falatozhattok!
Őstermelőinknél megtaláljátok majd a tavasz hírnökeit, medvehagymát, az első zöldségeket egyenesen a termőföldről és meseszép virágokat.🛍️💐
Menetrend:
10:00 Kolompos koncert
10:00 – 12:00 Kézműves foglalkozás Czifra Erikával az Eötvös10 szervezésében
A piac nyitvatartása alatt Tavaszköszöntő magvetésüket tartja meg a Zöldítők csapata, akik magokat osztanak és tanácsokat adnak a kertészkedni vágyó terézvárosiaknak. Gyertek és kérdezzetek bátran tőlük a piac sarkán kihelyezett standjuknál.
Nyitvatartás:
09:00 – 14:00
↝ A termelők limitált mennyiségekkel rendelkeznek, ezért ha biztosra szeretnétek menni, ajánljuk a 10 óra előtti érkezést.⁣
Helyszín:
1067, Budapest, Hunyadi tér
Gyertek, csatlakozzatok hozzánk egy szuper piacozós napra a Hunyadin! 💚
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a termelői piac területére történő belépéssel, mindenki automatikusan elfogadja és hozzájárul, hogy fotó- és videóanyag készülhet róla a helyszínen, amit a későbbiek során a szervező bármilyen további engedélykérés nélkül felhasználhat!
A rendezvény Terézváros önkormányzata, A Hunyadi piac és az Eötvös10 szervezésében valósul meg.

Részletek

Dátum:
03.18
Időpont:
09:00-14:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország