Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tánc meditáció és terápia

12.05 18:00-20:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

One event on 10.10 at 18:00

One event on 10.24 at 18:00

One event on 11.07 at 18:00

One event on 11.21 at 18:00

One event on 12.05 at 18:00

One event on 12.19 at 18:00

A FaithDance – tánc és önismereti műhely – fókuszában a jelenben levés áll, célja érzelmeink tudatosítása, megélése és elengedése. Tánc és nonverbális gyakorlatok segítségével kerülünk közel a testben tárolt élményeinkhez, melyek segítenek megérteni és tudatosítani azokat a folyamatokat, amelyek meghatározzák önmagunk megélését és a jelenlétünket a világban.
A foglalkozások az alábbi napokon vannak két hetente keddenként:
2023 szeptember 26, október 10-24, november 7-21, december 5-19
……………………………………..
Önismereti, mozgásra épített gyógyító munka, mely kiszabadítja a testet megrögzött korlátaiból. A FaithDance lehetőséget ad, hogy felszabadultan meg tudjuk élni kreatív és intuitív lényünket, és magunkra leljünk testközelben, közösségben, egy biztonságos térben.
Az óra elején elindul egy bevezető, mozgás-folyam, ami olyan mint egy mantra, ami megtart, és egy közös irányt ad a mozgásunknak, amely által felébresztjük a testünket és visszatérünk önmagunkhoz a mozgáson keresztül, hogy újra kapcsolódhassunk önmagunkhoz, másokhoz, környezetünkhöz. Ez átvezet egy szabad táncba, ahol egy testérzet vagy, belső kép mentén szabadon táncolunk és improvizálunk. Ezután, páros és csoportos mozgás gyakorlatok következnek, melyek lehetőséget adnak a mind fizikai létünkben, mind lelki és elménkben lévő gátlások feloldására. Előképzettség nem szükséges, a lényeg az elengedés, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom.
Hernández Daniela Faith
Mexikói-magyar származású táncművész, koreográfus, tánc-terapeuta.
A FaithDance alapítója és tanára.
Az utóbbi 20 év tapasztalatai a kortárs tánc különböző műfajaiban, koreográfus/rendezői alkotásain keresztül, majd a jóga mind a különféle mozgás-meditációs, illetve önismereti technikák elsajátításának hatására született meg a FaithDance, Tánc Meditáció és terápiás mozgásra épített módszere.
“Ahogy önmagamon volt szerencsém megtapasztalni a tánc gyógyító és felszabadító erejét, úgy szeretném továbbadni ezt a tapasztalatot és minél több emberrel megismertetni.”
Kiknek ajánlom?
Minden olyan érdeklődőnek, akinek a mozgás és a tánc szerepet játszik az életében. Azoknak ajánlom, akik szeretnének bátrabbak lenni, egyre inkább felvállalni saját magukat, és vágynak a felszabadult, önfeledt játszásra. Azoknak is tanácsolom, akik már elindultak valamilyen önismereti úton és vágynak arra, hogy megéljék és tudatosítsák a nőisségüket, illetve férfiasságukat a mozgáson, a belső erőn keresztül.
Van lehetőség elköteleződésre 7 alkalmas bérletek formájában, amelyekkel kedvezményes a részvételed. (7 alkalmas bérlet alkalmanként 3.500 Ft.)
Az alkalmak menete:
Érkezés és hangolódás
Nyitókör
Testbe érkezés (vezetett tánc bemelegítés)
Szabadtánc
Önismereti gyakorlatok
Zárókör
Helyszín
VI. ker. Budapest, Eötvös u. 10.
323 terem stúdió (3. em. a lifttől jobbra)
Időpont: Kedd 18:00-20:00
Pontosan kezdünk, 8-10 perc türelmi idővel annak, aki kicsit hosszabban érkezik be.
Díja: 4000 HUF –
Vagy azalábbi az email címen: danielafaith@hotmail.com

Kevesebb jelenjen meg

Részletek

Dátum:
12.05
Időpont:
18:00-20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!