Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szatmári Orsi – Életem filmje (acoustic koncert)

04.20 19:00-20:00

Szatmári Orsi eMeRTon-díjas énekesnő, énekmester.

26 éve tevékenykedik aktívan a magyar könnyűzenei életben énekesként, dalszerzőként. Olyan ismert főcímdalok fűződnek a nevéhez, mint Friderikusz Sándor műsorához készült ’Meglepő és Mulatságos’ és a ’Barátok Közt’ telenovelláé.
Saját szerzeményeinek kiadása mellett számos hazai produkcióban is részt vett (AKT, Bionic, Irigy Hónaljmirigy, Máté Péter Emlékzenekar, Cserháti Zsuzsa albumán való közreműködés), melynek révén arany-, illetve platinalemezt kapott.
A 2008. évi Eurovíziós Dalverseny magyarországi döntőjében is részt vett.
Vezető énektanára volt hét évig az X-faktor zenei tehetségkutató show-műsornak, illetve a mai napig hivatásos művészek és magántanítványok hangját képzi.
Védjegye a dinamikus, szórakoztató színpadi jelenlét. Különleges hangjával, karizmatikus, nőies megjelenésével varázsolja el a publikumot saját dalaival, valamint korunk hazai és világslágerein át.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Részletek

Dátum:
04.20
Időpont:
19:00-20:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!