Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kolibri Színház – PlayOn Fesztivál / 10. Színházi Olimpia

05.16-05.20

A fesztiválra a történetmesélés és a nézői bevonódás új formáit kereső előadások érkeznek, amelyek mind a PlayOn! nemzetközi színházi projekt keretében jöttek létre a 10. Színházi Olimpia közreműködésével. A digitalizáció és a tizenéveseknek szóló színház kapcsolatát kutató nemzetközi együttműködés olyan innovatív produkciók létrejöttében segédkezett, amelyekben az alkotók a klasszikus történetmesélést interaktív formákkal váltották fel, olyan digitális technológiák alkalmazásával, amelyek a fiatalok számára is széles körben ismertek. Ezekben az előadásokban a nézők résztvevőkké is válnak, hol azért, mert egy VR-szemüvegen keresztül nézik a történetet; vagy egy interaktív tablet vezeti őket végig a városon; máskor befolyásolhatják a színpadi történést a mobiljukon keresztül; vagy éppen virtuálisan létrehozott hangkulisszáiban bolyongnak. Európa legjobb digitális eszközökkel foglalkozó kutatócsoportjai segítették az alkotók munkáját, hogy ezek az esszenciális produkciók létrejöhessenek.

 

Tervezett fellépők: Theater Dortmund (Németország), Elsinor Centro Di Produzione Teatrale (Olaszország), Landesbühnen Sachsen (Németország), Landestheater Linz (Ausztria), Teatr Ludowy (Lengyelország), Teatro O Bando (Portugália), Pilot Theatre (Egyesült Királyság).

 

Bővebb információ és jegyvásárlás: https://szinhaziolimpia.kolibriszinhaz.hu/playon/

Részletek

Kezdés:
05.16
Vége:
05.20
Esemény kategória:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!