Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kertmozi: Common story

07.10 21:00

Mi lehet lélekemelőbb nyári kulturális élmény, mint a természet, a remek filmek és a barátok találkozása Budapest egyik varázslatos terén, a csillagos ég alatt? A Budapest Film Zrt. – immár második évben- kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. A megmozdulás elsődleges célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgikus élménye a mai nívós filmkínálattal párosul. 

Az Eötvös10 és a Budapest Kertmozi szervezésében,
Július 10-én, szombaton 21 órától, a Hunyadi téren:
Common story (szerb dráma, 2010, 104 perc, magyar felirattal)

A Common story című film főszereplője egy színész, Veljko, akinek az a benyomása, hogy az egész világegyetem összeesküdött ellene. Szilárdan hisz abban, hogy az életében a zűrzavart a körülötte lévő emberek okozzák, ezért gyakran kerül komikus konfliktusokba barátaival, családjával, kollégáival, sőt, az utca emberével is. Hőn vágyik a nagy szerepre, amelyről úgy véli, hogy megoldja minden baját, Veljko kezdi elveszíteni ítélőképességét arról, hogy mi a fontos az életben és mi nem.

Mivel a Kertmozi működése nagyban függ a várható időjárástól, egyéb külső feltételektől, kérjük, hogy ha regisztrálsz, jelentkezés után olvasd el a tájékoztató e-maileket, kövesd nyomon Facebook oldalunkon a híreket! Mivel az előadásokon a részvétel díjmentes, regisztrációhoz kötött, és a részvétel a regisztrációs sorrendjében történik, kérjük, hogy csak akkor regisztrálj, ha valóban el tudsz jönni, ellenkező esetben hagyd meg a mozizás lehetőségét másoknak.

Részletek

Dátum:
07.10
Időpont:
21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!