Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

JAZZ WORLD PHOTO 2014-2023

04.26 18:00-05.15 18:00

For English, please scroll down!

Megnyitó időpontja:

2024.04.26. 18:00

„A jazz egy életre szóló szenvedély. És szeretem hallgatni a fényképezőgépem lencséjén keresztül…” – mondja az idén 10 éves Jazz World Photo alapítója, Patrick Marek.

A világ minden tájáról érkező fotósok minden évben beküldik legjobb fotóik egyikét, és megpróbálják lenyűgözni a nemzetközi zsűrit, hogy részesei lehessenek a jazz világát bemutató harminc legjobb képből álló vándorkiállításnak. Itt és most a Jazzfest Budapest keretében.

 

A Hunyadi tér Terézváros egyik leghangulatosabb tere. Gyönyörűen karbantartott parkjával, a Vásárcsarnokkal, termelői piaccal, zenepavilonnal igazi találkozóhellyé vált az elmúlt években. A szabadtéri JAZZ WORLD PHOTO 2014-2023 kiállításon az elmúlt 10 év legjobb fotóiból összeállított kollekciót tekinthetik meg az érdeklődők a Jazzfest Budapest keretében.

 

A kiállítás a Cseh Centrum, a Budapesti Tavaszi Fesztivál és az Eötvös10 támogatásával, és a Budapest Photo Festivallal együttműködésben valósul meg.

 

A kiállítást megnyitja:

Adéla Gálová a Cseh Centrum igazgatója

Patrick Marek a Jazz World Photo alapítója

Kleb Attila fotóművész, a Jazzfest Budapest alapító-igazgatója

 

Közreműködik: Tóth Viktor, szaxofon

A kiállításhoz kapcsolódó további események az alábbi linken elérhetőek: https://www.facebook.com/jazzfestbudapest

A kiállítás május 15-ig látható a Hunyadi téri park kerítésén.

 

JAZZ WORLD PHOTO 2014-2023

Opening of the exhibition: 26 April 2024, Friday at 6pm at Hunyadi tér

“Jazz is a lifelong passion. And I love to listen to it through the lens of my camera…” says Patrick Marek, founder of Jazz World Photo, which is 10 years old this year.

Each year, photographers from all over the world submit one of their best photos and try to impress the international jury in order to be part of a travelling exhibition of the thirty best images from the world of jazz. Here and now at Jazzfest Budapest.

 

Hunyadi tér is one of the most atmospheric squares in Terézváros (district VI). With its beautifully maintained park, market hall, farmers’ market and music pavilion, it has become a real meeting place in recent years. At the open-air exhibition JAZZ WORLD PHOTO 2014-2023, as a part of Jazzfest Budapest, a collection of the best photos from the last 10 years will be presented.

 

Részletek

Kezdés:
04.26 18:00
Vége:
05.15 18:00
Esemény kategória:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!