Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

Hunyadi téri kertmozi: Az exemnek szeretettel/Dedicada a mi ex/Dedicated to my ex (12)

07.20 21:00-21:30

ecuadori-kolumbiai vígjáték, 94 perc, 2019

spanyol nyelven, magyar felirattal/En español con subtítulos en húngaro/Spanish with Hungarian subtitles

Miután barátnője elhagyja, Ariel összeomlik. Vissza kell szereznie Carolt, bármi áron, még ha a világ végére is kell utaznia érte. Csakhogy ehhez rengeteg pénz kell. Jobb ötlet híján benevez egy zenei tehetségkutató versenybe, amely 10.000 dollár fődíjjal kecsegtet, majd összeránt egy rockzenekart, benne vakmerő barátjával, Ortegával, a doboknál egy Felicia nevű vamp csajjal és egy tehetségtelen gitárossal, a keresztény lelkületű Néstorral. A siker felé vezető úton a bandának választania kell a díj és a barátság között, Arielnek pedig rá kell jönnie, hogy a szerelem, akár a jó sláger, akkor találja meg az embert, amikor az a legkevésbé számít rá.

E: Dedicada a mi ex es una película de comedia ecuatoriana-colombiana1​ dirigida por Jorge Ulloa2​ y protagonizada por los actores Raúl Santana, Nataly Valencia y Biassini Segura3​ En la película aparecen personalidades de YouTube como Werevertumorro, Luisito Comunica, Yoseline Hoffman, Kika Nieto y Fernanfloo.3​.

EN: The film tells the story of Ariel, a 21-year-old who decides to form a rock band to compete for a prize of ten thousand dollars in a musical band contest, this as a last option when trying to get money to save their relationship and reunite with his ex-girlfriend, which breaks due to the trip she must make to Finland for an internship. Ariel with her friend Ortega, decides to make a casting to find the other members of the band, although they do not know nothing about music, thus forming a band with members that have diverse and opposite personalities.

Részletek

Dátum:
07.20
Időpont:
21:00-21:30
Esemény kategória:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!