Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„ElőadáSOKK” – Mi segít át az élet megoldhatatlan helyzetein? – Előadó: Pál Feri atya

03.18 19:30-21:00

Az előadásra minden jegy elkelt!

Havonta jelentkező sorozatunkban neves szakemberek segítségével sokakat érdeklő és érintő pszichológiai témákat boncolgatunk. Jöjjön el, Ön is kérdezhet!

  1. március 18., péntek – 19.30

Mi segít át az élet megoldhatatlan helyzetein?

Előadó: Pál Feri atya római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó

Az élet mindenki számára hoz nehéz és drámai helyzeteket. Ilyenkor nem csak egy problémával találkozunk, amit megoldhatunk, majd mehetünk tovább. Léteznek megoldhatatlan problémák, helyzetek. Mit kezdjünk velük és magunkkal, hogy életünk, a kapcsolataink növekedni tudjanak? Hogyan válaszoljunk a fájdalmas „miért?” kérdésekre? Miért történt ez? Miért pont velem? Miért én?

Mi jellemzi azokat a személyeket és párokat, akik megoldhatatlan problémákkal együtt is elégedettek az életükkel és társkapcsolatukkal? Mit érdemes tennünk a kapcsolatainkban, amikor nehézségeink már-már elviselhetetlenné válnak?

Az előadás arról szól, hogy mi nyújthat valódi segítséget magunknak, másoknak, a kapcsolatainknak, amikor találkozunk az élet drámaiságával.

Jegyár: 2.500 Ft

Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 1.900 Ft, terézvárosi lakosoknak: 1.250 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n (A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

Információ: Szebellédi Erzsébet +36-1/690-0995; szebelledi@eotvos10.hu

Részletek

Dátum:
03.18
Időpont:
19:30-21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top