Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Díjtalan állatkerti belépők terézvárosiaknak

06.06 15:00-20:00

Szeretnék megismerni Samut, a kiselefántot? És az Állatkert többi új lakóját?

A kerületben élő gyermekes családoknak, valamint a szépkorúaknak erre most díjtalanul lesz lehetőségük a Terézváros napja rendezvényen, június 6-án, vasárnap a következők szerint:

  • A két gyerek és két felnőtt belépésére jogosító családi belépőjegyet a kerületi családok a Teréz templom mögötti gyermekszínpadnál található önkormányzati információs pultban igényelhetik a 18 év alatti gyermekek lakcímkártyájának felmutatásával június 6-án 15 és 18 óra között.
  • A szenior belépőjegyeket a 65 év feletti terézvárosi lakosok igényelhetik a Hunyadi téren felállított önkormányzati információs pultban lakcím- és szépkorú-kártyájuk (vagy személyazonosítójuk) bemutatásával június 6-án 16 és 20 óra között.

A megmaradó családi és szenior belépőket 2021. június 7-től az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér pénztárában lehet igényelni a fenti feltételekkel hétköznapokon 10 és 17 óra között.

 

Részletek

Dátum:
06.06
Időpont:
15:00-20:00
Esemény kategória:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!