Keresés
Close this search box.
Keresés

Terézvárosi nyári napközis tábor

Hogy élmény legyen a nyár!

TÁJÉKOZTATÓ A TERÉZVÁROSI NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORRÓL

 

Idén is 8 héten keresztül várjuk a gyerekeket a Terézvárosi Nyári Napközis Táborban, ahol többek közt különféle ingyenes szabadidős foglalkozásokon, kulturális programokon, kirándulásokon, vetélkedőkön, úszásoktatáson vehetnek részt.

Időpontok és helyszínek:

  1. június 27. – 2022. július 15. Derkovits Gyula Általános Iskola
  2. július 18. – 2022. augusztus 19. Bajza Utcai Általános Iskola

Idén is elsősorban a terézvárosi lakcímmel vagy tartózkodási címmel rendelkező diákok jelentkezhetnek a táborba, a kerületi iskolába járó, de nem itt lakó diákokat a szabad helyek függvényében tudjuk fogadni.

Az első két hétre 2022.06.14-én, kedden 15 és 18 óra között lehet befizetni a Derkovits Iskolában. Pótbefizetés az első két hétre a szabad helyek függvényében: 2022.06.21. 15.00-18.00.

Az étkezésen és a BKK-utazás költségein kívül a tábor programjai a résztvevők számára ingyenesek.

Kérjük, hogy gondosan olvassák el a befizetések pontos időpontját és egyéb fontos információkat is tartalmazó részletes tájékoztatót, amelyet megtalálnak ITT, valamint az intézmények recepcióján.

A tábor szervezője a terézvárosi önkormányzat megbízásából a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. (Eötvös10).

Szeretettel várjuk a kalandos táborozásra vágyó gyermekek jelentkezését!

 

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!