Országos és határon túli rajzpályázat gyermekeknek

Eötvös10 Művelődési Ház pályázati felhívá
Álmodd meg, készítsd el és küldd el hozzánk új kollégánkat!

Kedves lányok és fiúk! Segítsetek nekünk!

Az Eötvös10 létszáma még nem teljes. Valaki még hiányzik csapatunkból, akinek ideérkezése után kulcsfontosságú szerepe lesz. Keressük „kabalafiguránkat”, aki rajong a kultúráért és a művészetekért, aki szereti a hömpölygő gyerekzsivalyt, és ugyanolyan szívesen fogadja a hozzánk betérő kicsiket és nagyokat, mint mi. Keressük azt az általatok kitalált, korábban még nem létező figurát, akinek minden vágya egy erős személyiségekből álló, sokat nevető csapat tagjának lenni télen-nyáron, hétköznap és hétvégén, napsütésben, szélviharban, záporban és zivatarban, a nap 24 órájában!

És szeretnénk, ha ezt a kabalát, új „munkatársunkat” ti, gyerekek alkotnátok meg!

Pályázati kategória: olyan pályaművek elkészítését várjuk, amelyekben kitalált, alkotói szabad fantázia szerinti varázslatos „lény” szerepel. Egy olyan, csakis képzeleteinkben „valós” figura, aki méltó kabalája lenne az Eötvös10 Művelődési Háznak. Kérünk benneteket, hogy az általatok rajzolt kabalának adjatok nevet is!

A nyertes mű főszereplőjét egy képzőművész alkotja meg a nyertes gyermek által készített rajz alapján.

Egy pályázó gyermek legfeljebb két pályaművel indulhat. A pályázatot a pályamunkát készítő gyermek törvényes képviselője, osztályfőnöke, illetve a pályamunkát készítő gyermek nyújthatja be az alábbi feltételek szerint:

Korosztály: 7-13 éves korú, határon inneni vagy túli gyermekek. Életkornak a pályázat beérkezési határidejének napján betöltött életkort kell tekinteni.

Formai kritériumok: A/4-es méret, álló vagy fekvő papírlapon színes munka, amely készülhet festékkel, ceruzával, tollal, zsírkrétával, filctollal, stb. A rajz szöveget nem tartalmazhat.

Beérkezési határidő:  2021. november 20.  MEGHOSSZABBÍTVA 2021. DECEMBER 22-IG!

A beküldés módja: elektronikus vagy postai úton az eotvos10kabala@gmail.com emailcímre vagy a 1067 Budapest, Eötvös utca 10-be. Bármelyik módot választjátok, szerepeljen benne teljes nevetek, iskolátok (osztályotok) neve és címe, születési dátumotok, értesítési emailcímetek és telefonszámotok, valamint az általatok kitalált figura neve.

A nyertes pályázó nevét és pályamunkáját 2022. január 14-én tesszük közzé az Eötvös10 Facebook-oldalán és honlapján. A nyertest ugyanezen a napon emailben/telefonon értesítjük.

A beérkező pályázatokat később elektronikus felületeken, illetve kiállításon bemutatjuk.

További információ: Fülöp Rella, lehoczki.rella@eotvos10.hu, 0630 876 0 698

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!