Keresés
Close this search box.
Keresés

Mentsd meg Meseország karácsonyát!

Meseországban már javában készülődnek a karácsonyra, ám a Grincs az éj leple alatt elkötötte a Mikulás szánját, és eltüntette az összes ajándékot az óriási fenyőfa alól, hogy a Westend tetőkertjében rejtse el őket. Szerencsére Rudolf, aki nagyon elkeseredett az ünneprontást látva, beszámolt Télapónak a történtekről, aki a mesehősök mellett most a legügyesebb, legokosabb, legjobb gyerekeket hívja segítségül, hogy közös erővel megmentsék Meseország karácsonyát. Csapj fel detektívnek, és a nyomok felderítésével segíts a kis hősöknek megtalálni az eldugott ajándékokat, hogy végül a feladatlapon a megfelelő betűk összeolvasásával, a varázsszót kimondva megvédd a csodaszép, ünnepi karácsonyfát és az ajándékokat Meseország főterén! A legügyesebb detektívek mesés karácsonyi nyereményekben részesülnek!

A feladatok megoldásához a Westend tetőkertjének eldugott pontjain át vezet majd az utad, ám detektív ösztönödre és szürkeállományodra is szükséged lesz, ha meg akarod menteni Meseország karácsonyát! a Tetőkertben elrejtett feladványok pedig december 3-tól 6-ig, a terasz nyitvatartási idejében kereshetők és fejthetők meg.

A helyes megfejtést az eotvos10jatek@gmail.com-ra Mikulás napjáig, december 6-án éjfélig beküldők értékes nyereményekben, Eötvös10-es (1067 Budapest Eötvös u. 10) és a Westendben beváltható ajándékutalványokban részesülnek, amelyeket december 11-én, Szeder és Lóci 11-kor kezdődő koncertje után a tetőkertben adunk át a nyerteseknek!

A feladatlap innen tölthető le. 

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!