Keresés
Close this search box.
Keresés

Hogy élmény legyen a nyár! TÁJÉKOZTATÓ A TERÉZVÁROSI NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORRÓL

2023-ban is 8 héten keresztül várjuk a gyerekeket a Terézvárosi Nyári Napközis Táborban, ahol többek közt különféle ingyenes szabadidős foglalkozásokon, kulturális programokon, kirándulásokon, vetélkedőkön vehetnek részt.

Időpont és helyszín:

2023. június 26. – 2023. augusztus 18. Bajza Utcai Általános Iskola

Idén is elsősorban a terézvárosi lakcímmel vagy tartózkodási címmel rendelkező diákok jelentkezhetnek a táborba, a kerületi iskolába járó, de nem itt lakó diákokat a szabad helyek függvényében tudjuk fogadni.

Az első két hétre 2023.06.13-án, kedden, valamint 06.19-én, hétfőn 15 és 18 óra között lehet befizetni a Bajza Utcai Általános Iskolában. Pótbefizetés az első két hétre a szabad helyek függvényében: 2023.06.20., kedd 15.00-18.00, szintén a Bajzában.

Az étkezésen kívül a tábor programjai a résztvevők számára ingyenesek.

Kérjük, hogy gondosan olvassák el a befizetések pontos időpontját és egyéb fontos információkat is tartalmazó részletes tájékoztatót, amelyet megtalálnak az iskolák és az Eötvös10 honlapján, valamint az intézmények recepcióján.

A tábor szervezője a terézvárosi önkormányzat megbízásából a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. (Eötvös10).

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK LETÖLTÉSE

INFORMATION ABOUT THE TEREZVÁROS SUMMER DAY CAMP

Szeretettel várjuk a kalandos táborozásra vágyó gyermekek jelentkezését!

 

 

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!