Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

Elmúltál 14, vannak sarkos gondolataid a világról, és szeretsz szerepelni is? Eljött a Te időd!

Az Eötvös10 online slam poetry pályázatot hirdet fiataloknak a magyar költészet napja alkalmából.

Slammelj bármiről, ami foglalkoztat, vedd fel, és a max. 5 perces videót küldd be március 31-ig az Eötvös10 Szabad a slam! Mindenkinek pályázatára!
A pályázaton való induláshoz az alábbi űrlapot kell kitöltened, illetve a videód linkjét is itt adhatod meg: https://cutt.ly/mjPPx7s

A legjobbak videóit nemcsak megosztjuk felületeinken, hanem a járványhelyzet elmúltával élő fellépési lehetőség biztosítunk számukra, ahol a zsűri tagjai mutatják majd be a fiatal tehetségeket.

Sőt: az első helyezett még egy szuper Lenovo tabletet is nyer!

Mutasd meg te is, hogy hazánkban Szabad a slam! Kövesd oldalunk, mert az eredményhirdetés az Eötvös10 Facebook oldalán lesz (facebook.com/ eotvos10).

– Készíts egy videót, amelyben saját alkotásodat adod elő!
– Fontos, hogy a mű hossza ne haladja meg az 5 percet.
– A versenyre egy művel nevezhetsz.

A videót készítsd el bármilyen formátumban (MPEG4, AVI, FLV, stb.)! Töltsd fel valamelyik fájl- vagy videómegosztó (Google Drive, YouTube, stb.) oldalra!

Nevezés és a videó beküldésének határideje: 2021. március 31.

Eredményhirdetés és díjazás a magyar költészet napján, 2020. április 11-én.

A beérkezett pályaműveket menő slammerek bírálják el: Kemény Zsófi költő, író, forgatókönyvíró, slammer és rapper, Simon Márton költő, műfordító és Molnár Áron színész, aktivista, a noÁr Mozgalom alapítója.

A beérkezett alkotásokat április 11-én, a magyar költészet napján tesszük közzé az Eötvös10 Facebook oldalán. A szakmai zsűri által három legjobbnak ítélt slammer számára a járványhelyzet elmúltával fellépési lehetőséget biztosítunk az Eötvös10-ben.

Az első helyezett Lenovo tabletet, a második és harmadik pedig értékes kortárs könyvcsomagot nyer a fellépési lehetőség mellett.

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!