- Ez az esemény elmúlt.
Sárközi Ákos: Így lettem séf – HVG könyvbemutató és beszélgetés
11.17 18:00-19:30
Az ország egyik legnépszerűbb séfjével, a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem konyhafőnökével Barabás Évi beszélget életútjáról, gyerekkoráról, ízekről, színekről, maximalizmusról, alázatról, inspirációról és sikerről.
Időpont: november 17., 18:00-19:00
Helyszín: Eötvös10 Művelődési Ház, Színházterem
Helyszín: Eötvös10 Művelődési Ház, Színházterem
Belépő: 2500 Ft, amelynek árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható (könyvenként egy jegy használható fel).
Terézvárosi lakosoknak 1250 Ft
Jegyek elérhetőek a HVG Könyvek kiadó oldalán, a jegy.hu-n, valamint az Eötvös10 pénztárában. A kedvezményes jegyek megváltása csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehetséges!