Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

ŐSBEMUTATÓ: 2022. január 26., szerda, 18.00 / Eötvös10 Művelődési Ház (1067 Budapest, Eötvös u. 10.)

Január 26-án mutatja be a Láthatáron Csoport legújabb előadását, az ismét nagyon fontos témát érintő és feldolgozó Ketrecharc című részvételi színházi előadását.

A komplex színházi-nevelési előadás az általános iskola 7-8. évfolyamának készült, ezen belül is kiemelt figyelmet szentel a hátrányos helyzetű közösségek elérésére. A téma kidolgozásban azok a pedagógusok segítették a Láthatáron Csoport munkáját, akik a legnehezebb terepen teszik próbára magukat nap, mint nap.

Az előadás a tanulókat aktivizálja, szerepbe helyezi, ezzel is az indulatkezelési problémák leküzdéséhez kíván kézzelfogható segítséget nyújtani. A színházi élmény mellett a kiskamasz korosztály megismerheti és kipróbálhatja az erőszakmentes kommunikáció és a krízisintervenció kínálta lehetőségeket. Hiszen nem elég tudni, hogy az erőszak rossz, krízishelyzetben az az igazán fontos, hogy van-e alternatív megoldás, és hogy ezt milyen könnyen tudjuk előhívni, amikor igazán szükség van rá.

A bemutatót Budapesten tartják az Eötvös10 Művelődési Házban a nagyközönség, a pedagógusok és az újságírók részére azt remélve, hogy hírét viszik ennek a nagyon fontos előadásnak.

A darabot alapvetően iskolákban fogják játszani.

Író-rendező: Szivák-Tóth Viktor

Játsszák: Feuer Yvette, Márfi Márk, Somhegyi György

Jelmez: Zubor Kata

Produkciós asszisztens: Varga Orsolya

Grafika: Kőfaragó Gyula

 

Facebook: https://www.facebook.com/ketrecharc

Facebook event: https://www.facebook.com/events/433075605121287

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/pfsearch?q=ketrecharc

 

Pedagógusoknak a jegy: 500 Ft

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!