Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fazakas Júlia: Parafrázisok – Paraphrases

04.16 08:00-06.06 20:00

Szabadtéri kiállítás a Hunyadi téren

Megtekinthető: április 16. – május 31.

Ki ne unná már a bezártságot, a karantént, az egyedüllétet? Így volt ezzel Fazakas Júlia Básti Lajos-díjas színésznő is, amikor elhatározta, hogy híres festményeket egy szál mobillal, az otthonában talált tárgyakból, némi sminkkel, ügyes utómunkával és sok-sok kreativitással reprodukál: a karantén eleje óta szinte naponta jelentkezett újabb és újabb képekkel, mígnem komoly rajongótáborra tett szert a Facebookon. Szeretnénk ezeket a műveket megmutatni a VI. kerület és a főváros lakóinak is, ezért az alkotóval közösen kiválasztottuk a 40 legizgalmasabb képet, és kiállítjuk a Hunyadi téren. A parafrázisok nagy felbontásban, az eredeti alkotásokkal párba állítva egészen május végéig megtekinthetők, hogy látogatóink ne csak a virtuális térben, de a terézvárosi valóságban se maradjanak kultúra nélkül. És ez még nem minden: ahogy lehetőségünk lesz rá, a kiállítás kapcsán egyéb szabadtéri kísérőprogramokkal is készülünk…

Kérjük, hogy a tárlatot a járványügyi szabályok betartásával, a megfelelő távolságtartásra ügyelve látogassák!

A kiállítás ingyenesen megtekinthető: 2021. április 16. – 2021. május 31.

Részletek

Kezdés:
04.16 08:00
Vége:
06.06 20:00
Esemény kategória:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Kedves Vendégeink, Barátaink,

Szeretnénk, ha mindannyiunknak békés, szép karácsonya lehetne, ezért a súlyos járványhelyzetre tekintettel december 6-tól beltéri, ültetett, saját programjainkat a jövő évre halasztjuk. Egészen pontosan akkorra, amikor már biztonságosabban lehetünk együtt.

Önöknek és nekünk is van személyes felelősségünk abban, hogy vigyázzunk magunkra és másokra, segítsük az értünk dolgozó egészségügyet. Mi most ezzel tudunk hozzájárulni mindannyiunk biztonságához.

A találkozásról ugyanakkor nem kell lemondanunk. Mindenkit szeretettel várunk szabadtéri, ünnepi helyszíneinken, koncertjeinken és családi rendezvényeinken: a Hunyadi téren, a Westend Tetőkertjén, illetve az Eötvös10 belső teraszán. Mert szeretnék idén karácsonykor is együtt lenni Önökkel, Veletek - hiszen az ünnepvárás közösségi élményként még szebb.

Kiállításaink – a Keleti Éva 90! és a JátechTér – ezután is látogathatóak – természetesen egyénileg, távolságtartással, maszkot viselve.

Kávézónk szintén továbbra is várja a különleges teákra, kávékra vágyókat, nyitvatartási időben. A Mizaru Mambou Caffe tökéletes helyszín egy romantikus estére, vagy egy felejthetetlen beszélgetésre.

Bízunk benne, hogy a járvány enyhülésével hamarosan az Eötvös10 beltéri helyszíneit is ismét megnyithatjuk. Addig pedig találkozzunk szabadtéri rendezvényeink valamelyikén, és legyen szép mindenki számára az idei ünnep!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Gálvölgyi Dóra vezérigazgató és az Eötvös10 csapata