Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

Új könnyűzenei sorozatunk a nevét az emlékezetes 1969-es Extázis 7-től 10-ig című zenés magyar film után kapta. A film igazi kultúrtörténeti kincs, mely az akkori zenei klubok életét mutatta be: “Volt idő, amikor a magyar fiatalság az Illés, a Metró, az Olympia, az Omega és Tolcsvayék számaiért rajongott, de a magyar beatmozgalomnak nemcsak lelkes hívei, hane elszánt ellenzői is voltak. Kovács András utánaeredt a “jelenség”-nek, megszólaltatva mindkét félt, s nem utolsósorban a zenekarokat és tagjaikat is. A magyar beatzene nagy alakjait láthatjuk a pályájuk elején, elmondják gondolataikat, véleményüket.”

A 10 éves Verőköltő zenekar egy fergeteges koncerttel nyitja meg az Eötvös10 Extázis könnyűzenei klub sorozatát. Az extázis klubban reményeink szerint decemberig 10 zenekar mutatkozik meg a könnyűzene minden stílusát felvonultatva.

 10 éves a Verőköltő – nagykoncert@Eötvös10

Óriási csinnadrattával, vendégzenészek hadával, régi és új Verőköltő tagokkal, korszakokat áttekintő nagykoncerttel készül a Verőköltő zenakar a 10. születésnapjának megünneplésére!

Manó, Ferdi és Szilveszter 2010 decemberében próbáltak együtt először, megalapították a Verőköltőt és 10 év alatt megalkották 4 egybefüggő nagylemezüket. Ez idő alatt több kiváló zenész is megfordult ellettük vendégként vagy állandó tagként a zenekarban, akik most mind színpadra lépnek! Barta Gyöngyi, Burucs Szabolcs, Gulyás Bence, Nagy Gerda, Kása Márton, Veres Ráhel Csenge, és egyéb meglepetések várhatók az ezer éve nem játszott régi daloktól kezdve a még sosem játszott új dalokig!
Mit tud mondani a Verőköltő 10 éves korában? Jöjjön el, s győződjön meg róla a saját szemével!

Jegyár: 1500 Ft; nyugdíjas/diák 1000 Ft
Terézvárosi lakosoknak: 1000 Ft

A kedvezményes jegyeket, csak az Eötvös10 pénztárában tudják megvásárolni a megfelelő igazolások felmutatásával.
A koncertre a belépés védettségi igazolványhoz kötött!

A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!