Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

Az év első ősbemutatója az E10-ben! 🥳

Írta: Varsányi Anna

Az öltöztető
 
Néveri Lajos, egykori színházi öltöztető nem teszi ki a lábát a lakásából, mióta szeretett főnöke, a népszerű díva elhalálozott. Észrevette azonban, hogy enyhül a fájdalma, ha a színésznő jelmezeit viseli. Egy nap a különösen zárkózott fiúhoz bekopog az alsó szomszédja, M, mert Lajos eláztatta a lakását. M az első pillanattól fogva elfogadja a fiú furcsaságait. A lány író szeretne lenni, de jobb híján újságíró egy igénytelen pletykalapnál. Életét tovább nehezíti levakarhatatlan anyja, aki folyamatosan kritizálja, és saját problémáival fárasztja. Az asszony hívatlanul ugyan, de Lajos lakását is beveszi. Az a benyomása ugyanis, hogy a fiúban bizalmasára akadt. M igyekszik Lajost kimozdítani egyrészt az apátiájából, másrészt a lakásából. A feladat nem egyszerű, de egy elszánt nő számára nincs akadály…
 
Szereplők:
Spilák Klára | Erna
Tornyi Ildikó | M
Nagyhegyesi Zoltán | Lajos
Írta: Varsányi Anna
Rendező: Čarna Kršul
 
A menedzsment | felelősök:
Ábrahám Zita, Brixel-Szabó Flóra, Elekes Gergő, Kati Gábor, Kelemen Zsófia, Kiss Réka, Kováts Katalin, Markó Fruzsina, Morva Daniella, Réti Barnabás, Tuba Izabel.
 
Az előadás védettségi igazolvánnyal látogatható.

Jegyár: 2500 Ft, terézvárosi 1500 Ft
Támogató jegy: 5000 Ft

Az előadás létrejöttét a Werk Akadémia támogatta. Köszönet továbbá a Proscenion Drámaszínpadnak.
 
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!