Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

Harmadik szem dokumentumfilmklub – Documentary film in english: Oltai Kata bemutatja – Jialing Zang: Total Trust (2023, 90’)

11.19 18:00-20:00

Ismét angol nyelvű vetítés lesz a terézvárosi multikultúra jegyében. A vetítés előtt Oltai Kata művészettörténész, a filmklub vezetője tart bevezető előadást magyarul és angolul, majd utána eredeti nyelven kínaiul (mandarin dialektus) és angol felirattal vetítjük Jialin Zang 2023-as dokumentumfilmjét a totális digitális ellenőrzésről, az állampolgárok állam általi megfigyeléséről, amely Kínában példátlan szinten valósul meg félelemtől, engedelmességtől és ellenállástól kísérve. A legmerészebb rémálmainkat is felülmúló mozi a kínai valóságról szól. Célja, hogy feltárja a mindent látó és mindent láthatóvá tévő hatalom által okozott társadalmi viselkedésbeli változásokat, és megmutassa, hogyan harcolnak bizonyos emberek az államhatalom visszaélései ellen.

 

Total Trust takes a visceral look at digital control in China where unprecedented levels of state surveillance prevail through trust, fear, obedience and resistance. It aims to explore the changes of social behaviors caused by an all-seeing society and finds its lasting power in the people who are fighting against the abuse of state power.

 

 

Director: Jialing Zhang

Producer: Knut Jäger, Michael Grotenhoff, Saskia Kress

Year: 2023

Country of production: Germany, Netherlands,

Duration: 97 minutes

Spoken language: Chinese (Mandarin)

Subtitles: EN

Production company: Filmtank, Witfilm

World Sales: Cinephil

 

 

további vetítések:

Csillag Ádám maraton

  1. december 3.
JEGYVÁSÁRLÁS

 

Jegyár: 1.000 Ft

Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy és terézvárosi lakosoknak 500 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n. (A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

Információ: Artner Szilvia +36-1-690-0974; [email protected]

Részletek

Dátum:
11.19
Időpont:
18:00-20:00
Esemény kategória:

Szervező

Eötvös 10
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!