Keresés
Close this search box.
Keresés

ÜNNEPEK AZ EÖTVÖS10-ZEL — JANUÁRBAN ÚJRA NYIT A HÁZ!

Az ünnepi időszakban találkozzunk személyesen december 28-i évbúcsúztatónkon, a Hunyadi téren, vagy valamelyik ingyenes korcsolyapályán: ugyanitt vagy a Westend Tetőkertben egészen január végéig!

Kültéri programjainkon kívül az ünnepek alatt idén is számos online programmal készülünk: koncertek, kulturális beszélgetések, karácsonyra hangoló videók, szilveszteri felnőtt-, gyerek- és családi műsorok várják a feliratkozókat és a felületeinket felkereső látogatókat az E10 honlapján és Facebook oldalunkon (facebook.com/eotvos10) egyaránt.

Január 3-tól az Eötvös10 Művelődési Ház ismét tárt kapukkal, színes kínálattal, kulturális programkavalkáddal, koncertekkel, előadásokkal fogadja a látogatókat, ahogy természetesen tanfolyamaink is folytatódnak. Addig is felejthetetlen pillanatokban gazdag, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

 

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!