Keresés
Close this search box.
Keresés

TÁJÉKOZTATÓ A TERÉZVÁROSI NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORRÓL – Hogy élmény legyen a nyár!

DOWNLOAD ENGLISH VERSION

2024-ben 7 héten keresztül várjuk a gyerekeket a Terézvárosi Nyári Napközis Táborban, ahol többek közt különféle ingyenes szabadidős foglalkozásokon, kulturális programokon, kirándulásokon, vetélkedőkön vehetnek részt.

 

Időpont és helyszín:

  1. július 1. – 2024. augusztus 16. Derkovits Gyula Általános Iskola

 

Idén is elsősorban a terézvárosi lakcímmel vagy tartózkodási címmel rendelkező diákok jelentkezhetnek a táborba, a kerületi iskolába járó, de nem itt lakó diákokat a szabad helyek függvényében tudjuk fogadni.

Alsó korhatár: az 1. osztályt elvégzett diákokat fogadjuk a táborban.

Felső korhatár: 13 év!

 

Az első két hétre 2024.06.18-án, kedden, valamint 06.24-én, hétfőn 15.00-18.00 között lehet befizetni a Derkovits Gyula Általános Iskolában. Pótbefizetés az első két hétre a szabad helyek függvényében: 2024.06.25., kedd 15.00-18.00, szintén a Derkovits iskolában.

 

Az étkezésen kívül a tábor programjai a résztvevők számára ingyenesek.

A tanév közbeni étkezési kedvezmények– az érvényes gyermekvédelmi határozat másolatával – a nyári táborban is igénybe vehetők.

 

Kérjük, hogy gondosan olvassák el a befizetések pontos időpontját és egyéb fontos információkat is tartalmazó részletes tájékoztatót, amelyet LETÖLTHETNEK IDE KATTINTVA, illetve megtalálnak az iskolák honlapján, valamint az intézmények recepcióján.

 

A tábor szervezője a terézvárosi önkormányzat megbízásából a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. (Eötvös10).

 

Szeretettel várjuk a kalandos táborozásra vágyó gyermekek jelentkezését!

 

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!