Keresés
Close this search box.
Keresés

FELHÍVÁS: Ne kösd az ebet a karóhoz! kutyaportré pályázat

 

Terézváros önkormányzata és az Eötvös10 Művelődési Ház NE KÖSD AZ EBET A KARÓHOZ!  címmel pályázatot hirdet portrék készítésére terézvárosi csaholó kiskedvencekről. A pályázattal célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős belvárosi kutyatartás fontosságára.

A fotók mellé ezért maximum 1000 karakteres, a fenti céllal összhangban lévő, vicces vagy komoly, megtörtént vagy fiktív történetet várunk a fényképen szereplő kutyusról (és gazdájáról), illetve fajta- és kor megjelölést, a napi séták számát, valamint egy mondatot arról, hogy hogyan került a kutyus a gazdájához. Egy kutyáról egy, minimum 300 dpi felbontású, 120x80cm-re jó minőségben nagyítható, minimum 3000 pixel hosszabb oldalhosszúságú portré küldhető be.

A pályázat első három helyezettje 50, 30, illetve 20 ezer forint értékű Fressnapf ajándékutalványban részesül. A legjobb portré-leírás párokat kellő számú beérkező pályamű esetén május 15-től 28-ig a Hunyadi tér kerítésén, nyomatokként állítjuk ki. A pályaművek beküldői május 15-én, a 18 órakor kezdődő díjátadó után ingyen megtekinthetik a Tanuljunk kutyául! című ismeretterjesztő előadást az Eötvös10 Művelődési Házban.

A pályaműveket az lehoczki.rella@eotvos10.hu e-mail címre várjuk Ne kösd az ebet a karóhoz! tárgymegjelöléssel, csatolmányként, a levélben a pályázó nevének és telefonszámának megadásával.

Beküldési határidő: 2023. április 14., péntek

 

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!