Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Titkos átjárók – színes mesék

09.16 18:00-23:00

Szeretettel hívjuk és várjuk kedves vendégeinket a Titkos átjárók – Színes mesék című exkluzív összművészeti estünkre és azonos című csoportos kiállításunk ünnepélyes megnyitójára!

A rendezvényünk helyszíne:
Eötvös10 Művelődési Ház – 1067 Budapest, Eötvös u. 10.

Jegyvásárlás

Az összművészeti est alapjául szolgáló csoportos kiállításunkon Korbely István, Győrfi András, Havas Csilla, Tánya Vasziljeva, Habán Szilvia és Cene gál István alkotásai tekinthetők meg.

Az egy órás időtartamú, a kiállítás tematikájához szorosan kapcsolódó művészeti műsorunk fellépő művészei:
Jancsó Dóra színművész,
Bernáth Ferenc gitárművész, zeneszerző,
Török – Papp Tímea fuvolaművész,
Kovács Bálint gitárművész,
Vízi Viktor énekes.

A művészeti műsorunkat követi egy pezsgős köszöntés és a tematikus kiállítási anyag vezetett megtekintése, melyben közreműködnek Korbely István és Tánya Vasziljeva festőművészek. A tárlatvezetést követően exkluzív, több fogásos állófogadással és borkóstolóval zárjuk az este programját, mely 21.00 órakor zár, így a művészeti est teljes időtartama három óra.

A tárlatot vezeti és egyben az este háziasszonya Dr. Havas Csilla alkotóművész, okleveles művészeti menedzser, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa. Az esemény a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria saját rendezésében valósul meg.

A részvétel belépőjegyhez kötött, melynek ára 10.500.-Ft/fő. A belépőjegy az est valamennyi programján való részvételt és a teljes fogyasztást egyaránt tartalmazza.

Az este az Optimacsoport Kft. és a Cinnamon Extract Szociális Szövetkezet együttes támogatásával főtámogatóként, valamint a Zemplén-Vektor Kft. művészeti szponzorációjával valósul meg.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!

Kezdő időpont:

2022. szeptember 16. (péntek) 18:00

Helyszín:

Eötvös10 Művelődési Ház, 1067 Budapest, Eötvös u. 10.

Jegyár:

10,500 Ft

 

Jegyvásárlás

A csoportos kiállítás 2022. október 9-ig tekinthető meg (előzetes bejelentkezéssel, a teremben rendezett programok kivételével) az első emeleti galériában.

Részletek

Dátum:
09.16
Időpont:
18:00-23:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Eötvös utca 10.
Eötvös utca 10.
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Köszönjük, hogy ennyien velünk voltatok az idei TE!Feszten!
Jövő augusztusban találkozunk!