Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szövegező szerda 3in1 – Terézvárosi irodalmi műhely Kukorelly Endrével

02.15 17:00-19:00

Könyvklub, olvasókör és írástréning egyben. Havi rendszerességgel jelentkező, alkalmanként másfél órás irodalmi műhelyünk a kerületi kötődésű jeles író, költő, kritikus, újságíró, szerkesztő Kukorelly Endre vezetésével. Semmiféle előképzettség nem szükséges a részvételhez, elég a kíváncsiság. Szeretettel várunk mindenkit!

„Írás és olvasás, kultúracsinálás és kultúrafenntartás – abszolút kedvencemmel, Arany Jánossal szólva – „két egytestvér”. Ebben a műhelyben meglepő, nem várt szövegeket fogunk olvasni – és írni. A részvételt életkortól függetlenül, azoknak ajánlom, akik érzik, egy istenáldotta pillanatban megérezték, mennyire hiányosan, esetlegesen használjuk a kultúrát, az irodalmat arra, hogy jól töltsük el az időt. Hogy feltöltsük a készletet rosszabb időkre.” (KE)

Figyelem! Továbbra is ajánlatos beszerezni: Thomas Bernhard: A menthetetlen (könyvtárból), Tasnády Attila: Süllyedő vér (Írók Boltja) és olvasgatni Horatius: Ars poetica!

Aki ír, és kedve kerekedik megmutatni, hozzon magával szöveget minimum 6 példányban!

Jegyár: 1.000 Ft

terézvárosi lakosoknak: 500 Ft

 

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában az alkalom előtt. (A kedvezményes jegyeket a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

Információ: Artner Szilvia +36-20-5304124; artner.szilvia@eotvos10.hu

Részletek

Dátum:
02.15
Időpont:
17:00-19:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!