Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szövegező szerda 3in1 – Terézvárosi irodalmi műhely Kukorelly Endrével (Időpont változás!!)

04.19 17:00-19:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

One event on 04.19 at 17:00

Klubot vezet

“Van mérőműszer, gyárilag amúgy mindenkibe beépítve. Művi – vagy természetesen előálló – szerkezeteket élvezettel tudunk befogadni, ha fel vagyunk rá készülve, és akinél ez jól be van járatva, elég pontosan jelez is, nagyon nem szívesen enged át akármit. A „szórakoztatás” alapfunkció, a szöveg mint élvezetforrás a legfontosabb számomra. Minden nagy mű egyfajta létezés-kalauz, én erre használom, egy mű élvezete más, rajtad kívüli „erős létezőkkel” való kompatibilitásodat jelzi. Ha szerencséd van, és jó volt a művészeti szocializálódásod, meg van oldva az életed, a műalkotásokat drogként fogyasztva egyszerűen jól fogod magad érezni a bőrödben. Ez a jó-érzés, a jól-lét az egyedüli mérce – mindenben a világon.” Kukorelly Endre a  Minden nagy mű létezéskalauz című interjúban, Irodalmi Jelen

 

Könyvklub, olvasókör és írástréning egyben. Havi rendszerességgel jelentkező, alkalmanként másfél, de már inkább két órás irodalmi műhelyünk a kerületi kötődésű jeles író, költő, kritikus, újságíró, szerkesztő Kukorelly Endre vezetésével. Semmiféle előképzettség nem szükséges a részvételhez, elég a kíváncsiság. Szeretettel várunk mindenkit!

Aki ír, és megmutatni, hozzon magával szöveget minimum 6 példányban! Elolvassuk és megbeszéljük.

 

Jegyár: 1.000 Ft, terézvárosi lakosoknak: 500 Ft

 A helyszín is változott, az első emeleti galériában, a 119-es teremben lesz ezúttal.

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában az alkalom előtt. (A kedvezményes jegyeket a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

Információ: Artner Szilvia 06-1-6900974; artner.szilvia@eotvos10.hu

 

Részletek

Dátum:
04.19
Időpont:
17:00-19:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Eötvös utca 10.
Eötvös utca 10.
Budapest, 1067 Magyarország

Szervező

Artner Szilvia
Telefon:
06-1-690 0974 / 104-es mellék
Scroll to Top