Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

2019. 16:00

Esemény kategória:

Szivárvány bérlet 2019-2020

Nagycsoportos óvodások és kisiskolások számára

2019. október 16., szerda – 10.00 és 14.00
Múzsák Társulat: Keszekusza varázspálcája
ökomusical 60 percben
Keszekusza varázsló és Teszetosza manó barátaikkal – Pillangóval, Katicával, Szentjánosbogárral és a Hangyával – együtt Kerekerdőben élnek. A biztonságot nyújtó varázslólak a tavaszi ébredés után felbolydul, ugyanis az erdőbe látogató emberek figyelmetlenségük miatt folyamatos galibát okoznak az ott lakóknak. A habókos erdei varázslóra vár a feladat, hogy visszaállítsa a békét Kerekerdőben, de ugyan mihez kezd egy mágus az elveszett varázspálcája nélkül…

2019. december 4., szerda – 10.00 és 14.00
Veronaki zenekar: Mosó Masa mosodája
gyerekkoncert 50 percben
Varga Katalin József Attila-díjas költő és írónő unokája, Tarján Veronika a méltán híres művész örökségét hagyományozza át a következő generációnak. Zenekarával, a Veronakival a Gőgös Gúnár Gedeon könyv megzenésítése után új lemezzel jelentkezik. A Mosó Masa mosodájából készült gyermekeknek, családoknak szóló albumon a Veronakitól már megszokott zenei igényességgel szól a gyermekekhez és a szülőkhöz is egyaránt. A Mosó Masa mosodája koncerten központi szerepet kap az írás és olvasás megszerettetése játékos, mesés formában, főszerepben a betűk, a képzelet és a zene áll.

2020. február 5., szerda – 10.00 és 14.00
Fabók Mancsi Bábszínháza: Székely menyecske meg az ördög
bábjáték 45 percben
Élt egyszer, valamikor erősen rég egy székely menyecske. De az a világon mindent a visszájára cselekedett. Makacs dacosságával még az ördögnek is igen meggyűlt a baja. S tán még ma sem szabadult volna az asszonynép fogságából, ha meg nem menti egy huszár… Mesénk fonalát ördögszállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, lakodalom, s haj még mik nem ékesítik! S hogy miként kacsint vissza történetünkbe vad menyecskénk, azt megláthassák, csak kerekítsék szemüket, s élesítsék pupillanyílásukat!

2020. április 22., szerda – 10.00 és 14.00
Style and Passion Dance: Óz, a nagy varázsló
táncjáték 50 percben
Dorothyt, a kansasi lányt és kutyusát, Totót hatalmas tornádó ragadja el. Egy csodás, ismeretlen helyen, Kékvárosban ébrednek fel. A kislány szeretne hazajutni a családjához, de ehhez végig kell mennie Totóval a sárgaköves úton. Útjuk során találkoznak a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és az Oroszlánnal, de a gonosz Nyugati Boszorkány folyton akadályt állít eléjük, mert meg akarja kaparintani a rubinpiros cipőt. A történet bizonyára sokaknak ismerős, de most ezt a csodálatos mesét egy nagyon látványos táncelőadásban láthatja a közönség.

A 4 előadásra szóló bérlet ára: 4200 Ft
Információ: Kontha Nelli +36-1/690-0990; kontha.nelli@eotvos10.hu

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2019.
Időpont:
16:00
Esemény kategória:

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás