Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szíriusz Kalandorai Társasjáték Klub

10.06 18:00-22:00

Minden második szerdán 18-22.00, Eötvös10 Pince Klub

A Szíriusz Kalandorai Kulturális Egyesület 2016-ban alakult, közös társasjátékozásaink viszont már 2005-ben megkezdődtek. Az egyesület elsődleges célja a személyes emberi kapcsolatok erősítése a társasjátékokon keresztül.

Nálunk a társasjáték nem annyira a győzelemről, mint inkább a közösségi élményekről szól. Ehhez hozzájárul az is, hogy a játékokat közösen választjuk ki, ezért mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Társaságunk nyitott és befogadó, így találunk rá módot, hogy az újonnan érkezők is be tudjanak kapcsolódni a játékokba. Szívesen látunk baráti társaságokat és egyedül érkezőket egyaránt, korosztálytól függetlenül.

Klubestjeinken a bőség zavarának elkerülése érdekében a játékainkat előre, egy-egy (akár közönségszavazással kiválasztott), meghirdetett tematika köré csoportosítjuk, játékmechanika vagy téma szerint. Kooperatív, kompetitív, konfrontatív, stratégiai, kreatív, ügyességi, blöffölős, építős, erőforrás-menedzselő, karakterépítős, két- és sokszemélyes játékok, partijátékok, történelmi, fantasy, sci-fi, horror, ázsiai, utazós, állatos és egyéb tematikájú társasok, és folytathatnánk a sort – nálunk mindent megtalálsz.

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődésed a társasjátékok és klubestjeink iránt, ahova szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Több mint 100 kipróbálható társasjáték, parti-, stratégia, logikai-, és szerepjátékok, egyéni igényre speciális tematikus estek 6-tól 99 éves korig!

Úgy érzed, hogy gyorsabban megoldanál egy gyilkossági ügyet, mint Miss Marple? Mindehhez még a bajszodat is kackiásabban pödröd, csakúgy mint Poirot? A Szíriusz Kalandorai Társasjáték Klubunk e heti tematikája: NYOMOZZ! 🕵️‍♀️👮‍♀️
A héten olyan társasjátékokat hozunk nektek, amelyekben nyomozóként próbálhatjátok ki magatokat. Cluedo, Mysterium, Kaméleon, Fedőnevek, és még rengeteg izgalmas társasjáték vár benneteket szerda este 6-tól! ⬇

 

A programra a belépés ingyenes.
Információ: Kovács-Cohner Róbert +36-1/690-0978; kovacs-c.robert@eotvos10.hu

 

Részletek

Dátum:
10.06
Időpont:
18:00-22:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös utca 10.
Eötvös utca 10.
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top