Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sweet 90s – underground farsang extrákkal

02.17 20:00-02.18 02:00

Jelmezes időutazó mulatság színházzal, koncerttel, underground táncházzal, tombolával, büfével, arcfestéssel, ahová szívesen várunk mindenkit: a nyugdíjas punkoktól a fehérgalláros ex-hippiken át, a tisztviselővé lett rockerekig, illetve a színes, szabad és izgalmas kilencvenes évek hangulatát átélni kívánó fiatalokig!
Töltsünk el együtt egy éjszakát a 90-es évek időalagútjaiban, idézzük meg öltözködésünkkel jószellemeinket: Vivienne Westwood divattervezőt, a punk édesanyját és a rocklegendát, az underground apaképét, David Bowie-t! Emlékezzünk egykori önmagunkra, lássuk meg jövőbeli lényünket, találkozzunk, beszélgessünk, táncoljunk, lazuljunk, szórakozzunk együtt!
Kapunyitás 20.00-kor!
A műsor a következő:
21.00 S.O.S. Show
Sickratman (Belga, Korai Öröm, TÁP Színház) és KisstaOmás LaOci (Kontroll Csoport, Déjá vu Revue, Nap-Nap fesztivál etc) műsora.
Benne: Veganarchia rovat a H.A.R.C. állatjogvédő aktivistákkal, Ábrándos Tegnapok blokk, amelyben Forgács Kristóf emlékezik meg a Vákuum Tv-ről; Reményhal szekció lakossági víziókról és közösségi költségvetésről Puzsér Róbert vezényletével, Sorsordító kvíz és Sicratman karaoke az ezerszínű Evvel a dalban című számra.
22.00 Trabiček extra – koncert
A budapesti és vidéki underground zenei emlékkönyvből Darvas Kristóf válogat és Roszik Hella, valamint Simányi Zsuzsa társaságában adja elő.
23.30 Tombola és jelmezverseny eredményhirdetés
Nem kell megijedni, senkinek nem kell vonulnia, hiszen az egész bál egy felvonulás. Az öltözékeket egész este monitorozza a beépített zsűrink Makány Márta divattervező vezetésével. Velünk lesz Egyik Virág (Kék Ló) és Oltai Kata (Konfekció Butik) is. A legjobb Westwood és Bowie tribute öltözeteket értékes, ruházkodási ajándékokkal jutalmazzuk.
A tombolán a kilencvenes évekről szóló könyveket, színházi előadásokra jegyeket (a Szkéné,  Jurányi, az RS9 és az Eötvös10 jóvoltából), lemezeket, tortát lehet nyerni.  Utána éjféltől Popdavec (Tilos Rádió) parti és underground-táncház hajnalig a kilencvenes évek nemzetközi alter-zenéivel.
Belépés (minimum jelzés szerű, maximum mámorítóan tökéletes) jelmezben! Tombolavásárlási lehetőség a pénztárban a sorsolás kezdetéig. Büfékocsma a Pinceklubban egész idő alatt.
Azoknak pedig, akik a korhű és stílusos sminkelést nem tudják, vagy nem szeretnék önállóan megoldani, Webber Krisztina filmes sminkes profi segítséget nyújt az előtérben.

korhatár 18+

Jegyár: 3.000 Ft; terézvárosi lakosoknak: 2500 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n. (A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

Információ: Artner Szilvia +36-20-5304124; artner.szilvia@eotvos10.hu


JEGYVÁSÁRLÁS

Részletek

Kezdés:
02.17 20:00
Vége:
02.18 02:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top