Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Roll Dance Budapest

08.29 12:00

Roll Dance Budapest Kerekesszékes Kombi Táncegyüttes 2oo1-ben alakult meg a Pool’n’Roll Közhasznú Sportegyesület egyik szakosztályaként. Hazánkban sajnos még nincs hagyománya a tánc e formájának, melyben a kerekesszékes táncosok a világ legtermészetesebb módján táncolnak együtt járó partnereikkel.
Célunk, hogy szavak nélkül, pusztán a tánc nyelvén beszéljünk a másság elfogadásáról, az integráció modern eszméjéről, az esélyegyenlőségről.

A csapat minden egyes tagja beleadja szívét, lelkét és nem kevés szabadidejét a közös munkába. Műsorunk kialakítása során a lehető legszélesebb repertoár összeállítására törekszünk, hogy mindenki találhasson benne kedvére valót. Nem csupán standard és latin táncokra készültek koreográfiáink, hanem igyekszünk színesíteni programunkat modern táncfantáziákkal, szóló és formációs táncokkal, sőt bármennyire hihetetlennek tűnhet, még palotást, csárdást, electro-swinget és country-t is elő tudunk adni.

Az együttes tagjainak hitvallása szerint, ha csak egy pici morzsányival hozzájárulhatunk a dolgok jobbá tételéhez, s ha csak egyetlen hangyácska is akad, akinek ezzel a morzsával egy világot adunk, már nem éltünk hiába.

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak, szponzorainknak, akik osztozni kívánnak velünk ebben a munkában, s annak minden örömében.

A részvétel díjtalan.
A rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. Belépéshez védettségi és személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Részletek

Dátum:
08.29
Időpont:
12:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

TE! Nagyszínpad
Kodály körönd
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!