Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

PinceKlub felvétel – Für Anikó

11.10 18:30

Különleges beszélgetésekkel, ismert vendégekkel folytatódik az Eötvös10 online nagy sikert aratott portréműsora. A PinceKlub új formátumával célunk a nézők bevonása, a megismételhetetlenség érzésének erősítése a személyes jelenlét biztosításával.

Ahogy eddig, úgy a vágott, szerkesztett epizódok ezután is felkerülnek online felületeinkre, ám az exkluzív forgatásokon előzetes regisztrációval nézőként az érdeklődők is részt vehetnek, sőt: a beszélgetés végén kérdéseket is javasolhatnak, amelyek közül a legizgalmasabbakat a műsorvezető fel is teszi a meghívott vendégnek, így a jelenlévők is formálhatják az adás menetét.

2021-ben két igazi sztárvendéggel indítjuk a PinceKlub új évadát: a november 4-én este fél hétkor kezdődő forgatáson Enyedi Ildikó, Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes művész lesz a vendégünk, az azt követő héten, november 10-én este fél hétkor pedig Für Anikó Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész látogat el hozzánk.

A beszélgetéseket továbbra is Kovács-Cohner Róbert vezeti.

A vágott műsor két héttel a forgatás után kerül adásba.

Regisztráció a felvételre: kovacs-c.robert@eotvos10.hu

Fotó: Keleti Éva

Részletek

Dátum:
11.10
Időpont:
18:30
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös utca 10.
Eötvös utca 10.
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!