Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mézescsók és alpaka

10.09 10:00

Szűcs Kinga gyerekversei és

Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje

közös rajzolással

Kíváncsi vagy, milyen hosszú a lepke bajsza, mitől furcsa a denevér, vagy miről pletykálnak az állatok? Akkor itt a helyed! Szűcs Kinga verseiben játszi könnyedséggel eleveníti meg az erdők világát, irodalmi igényességű szövegeiben, ritmusaiban, rímeiben életre kelnek az emberi tulajdonságokkal megfestett kis hősök, és tanulságos, de mindig mulatságos, játékos történetekben varázsolják el a kicsiket.

Szűcs Kinga színésznő állatos verseit előadják: Holecskó Orsolya, Losonczi Kata, Pavletits Béla színészek és Szina Kinga színésznő, akivel az általa készített versillusztrációkat magad is megalkothatod.

Kovácsovics Fruzsina és zenekara

Az elfeledett mézescsók koncert

A koncerteken egy derűs, ismeretterjesztéssel átszőtt, interaktív utazásra hívom a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket — “rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat, és közben gyerekszemmel szemlélni a világot. A nézőtér játszótérré változik, van együtt mondókázás, együtt éneklés, megtanítom a pingvintácot, sőt azt is, hogy mi mindenre jó a Hepperedeppe-heppendre varázsige…

Jegyár: 1200 Ft, terézvárosiaknak 600 Ft (a kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni)

Részletek

Dátum:
10.09
Időpont:
10:00
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös utca 10.
Eötvös utca 10.
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás