Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

Válogatás a Magyar Elektrográfiai Társaság Archívumából

A táj sosem létezik „egyedül”, mindig hozzánk tartozik, szüntelen valamilyen érzést, emléket hív elő. Absztrakt belső tájképeinkben képzeletünk végtelenül barangolhat árnyak között a félhomályban.

A digitális képfeldolgozás fejlődése hozzájárult, hogy új perspektívából szemléljük a körülöttünk lévő tájat. Többek között drónfelvételek, a Google-térkép, az űrteleszkópok nyújtotta gazdag és változatos vizuális információ  és adat vesz minket körül. A világ, a táj valós leképezése soha nem látott mértékben felgyorsult. Ezzel párhuzamosan hiedelemvilágunk és fantáziánk is manifesztálódik ezekben a külső és belső tájképekben.
A kiállítás olyan fotóalapú digitális alkotásokból áll, melyek (benső) tájképfogalmunk új dimenzióira helyezik a hangsúlyt. (Ruzsa Dénes képzőművész)

Kiállító művészek: Albert Judit, Baán Katalin, Barti Magdolna, Bodor Anikó, Büki Zsuzsanna, Beaty Czető / NL, Daradics Árpád, Enyedi Zsuzsanna, Horkay István, Kántor József, Kipp, Eva/NL, Koppány Attila, Krnács Ágota, Lieber Erzsébet, Lux Antal /D, Németh Géza, Pataki Tibor, Péter Ágnes, Repászki  Ferenc, Szöllőssy Enikő, Ter Wal, Paul NL 

A kiállítás megtekinthető: 2021. július 20-október 31. között  

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!