Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kerekítő manó torna

11.29 10:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every week that begins at 10:00 on hétfő, repeating until 09.06

Minden hétfőn 10.15 órától

Kerekítő Manó Torna 1-3 éveseknek

Játékvezető: Tolnai Eszter

Ölbeli játékokkal, mondókákkal, Kerekítő manó bábos jeleneteivel, kislabdás ejtőernyővel, tornaszeres játéktérrel, citeraszóval

Ölbeli játékok, mondókák a Kerekítő könyvsorozat népi gyűjtése nyomán, dalokkal, hangszerjátékkal színesítve. A foglalkozás Kerekítő manó hétköznapi és jelesnapi bábos jeleneteivel kezdődik és tornaszeres játéktérrel zárul. Az ejtőernyős labdás móka és egyedi átmozgató sorunk a nagymozgásoknak is teret ad.

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkíséri a gyermekeket.

Hétfőnként 10.15- től

Belépő: alkalmi 1400 Ft, 5 alkalmas bérlet 5500 Ft

szüneti időpontok és részletek:

https://kerekito.hu/lecturer/tolnai-eszter/

Tolnai Eszter háromgyermekes édesanya, pedagógus, könyvtáros vagyok. Kerekítő foglalkozásokat 4 éve tartok Budapesten és Budakalászon. Hatalmas öröm, feltöltődés számomra babák és nagyobb gyermekek között lenni. Egy közösen eljátszott mondóka élménye, egy rég elfeledettnek hitt népdal felidézése, a pici babák göcögése-kacagása, összekacsintás az anyukákkal, azok az élmények, amiért hétről hétre lelkesedéssel indulok kerekítős családjaimhoz. Egy különleges hangszer is elkísér a foglalkozásaimra. 🙂

Hétfőnként 10.15-től az Eötvös10 Művelődési Házban várlak Benneteket népi mondókákkal, dalos jókedvvel!


Részletek

Dátum:
11.29
Időpont:
10:00
Esemény kategória:

Helyszín

Eötvös utca 10.
Eötvös utca 10.
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

Kedves Vendégeink, Barátaink,

Szeretnénk, ha mindannyiunknak békés, szép karácsonya lehetne, ezért a súlyos járványhelyzetre tekintettel december 6-tól beltéri, ültetett, saját programjainkat a jövő évre halasztjuk. Egészen pontosan akkorra, amikor már biztonságosabban lehetünk együtt.

Önöknek és nekünk is van személyes felelősségünk abban, hogy vigyázzunk magunkra és másokra, segítsük az értünk dolgozó egészségügyet. Mi most ezzel tudunk hozzájárulni mindannyiunk biztonságához.

A találkozásról ugyanakkor nem kell lemondanunk. Mindenkit szeretettel várunk szabadtéri, ünnepi helyszíneinken, koncertjeinken és családi rendezvényeinken: a Hunyadi téren, a Westend Tetőkertjén, illetve az Eötvös10 belső teraszán. Mert szeretnék idén karácsonykor is együtt lenni Önökkel, Veletek - hiszen az ünnepvárás közösségi élményként még szebb.

Kiállításaink – a Keleti Éva 90! és a JátechTér – ezután is látogathatóak – természetesen egyénileg, távolságtartással, maszkot viselve.

Kávézónk szintén továbbra is várja a különleges teákra, kávékra vágyókat, nyitvatartási időben. A Mizaru Mambou Caffe tökéletes helyszín egy romantikus estére, vagy egy felejthetetlen beszélgetésre.

Bízunk benne, hogy a járvány enyhülésével hamarosan az Eötvös10 beltéri helyszíneit is ismét megnyithatjuk. Addig pedig találkozzunk szabadtéri rendezvényeink valamelyikén, és legyen szép mindenki számára az idei ünnep!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Gálvölgyi Dóra vezérigazgató és az Eötvös10 csapata