Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

Minden hétfőn 10.15 órától

Kerekítő Manó Torna 1-3 éveseknek

Játékvezető: Tolnai Eszter

Ölbeli játékokkal, mondókákkal, Kerekítő manó bábos jeleneteivel, kislabdás ejtőernyővel, tornaszeres játéktérrel, citeraszóval

 

Ölbeli játékok, mondókák a Kerekítő könyvsorozat népi gyűjtése nyomán, dalokkal, hangszerjátékkal színesítve. A foglalkozás Kerekítő manó hétköznapi és jelesnapi bábos jeleneteivel kezdődik és tornaszeres játéktérrel zárul. Az ejtőernyős labdás móka és egyedi átmozgató sorunk a nagymozgásoknak is teret ad. 

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkíséri a gyermekeket.

 

Hétfőnként 10.15- től

Belépő: alkalmi 1400 Ft, 5 alkalmas bérlet 5500 Ft

szüneti időpontok és részletek: 

https://kerekito.hu/lecturer/tolnai-eszter/

 

Tolnai Eszter háromgyermekes édesanya, pedagógus, könyvtáros vagyok. Kerekítő foglalkozásokat 4 éve tartok Budapesten és Budakalászon. Hatalmas öröm, feltöltődés számomra babák és nagyobb gyermekek között lenni. Egy közösen eljátszott mondóka élménye, egy rég elfeledettnek hitt népdal felidézése, a pici babák göcögése-kacagása, összekacsintás az anyukákkal, azok az élmények, amiért hétről hétre lelkesedéssel indulok kerekítős családjaimhoz. Egy különleges hangszer is elkísér a foglalkozásaimra. 🙂

Hétfőnként 10.15-től az Eötvös10 Művelődési Házban várlak Benneteket népi mondókákkal, dalos jókedvvel!

Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!